Παναθηναϊκός: «Δύο υποψήφιοι για αντί-Τερίμ»

Παναθηναϊκός: «Δύο υποψήφιοι για αντί-Τερίμ»

Πολλά ακούγονται για το θέμα προπονητή στο Τριφύλλι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα αργήσει πολύ η εύρεση του ανθρώπου για την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με το SportDog, στην ελληνική πιάτσα ακούγονται ήδη δύο ονόματα προπονητών ως αντικαταστάτες του Φατίχ Τερίμ, ο ένας εκ των οποίων είναι Πορτογάλος – όνομα έκπληξη.

Αυτή τη φορά η επιλογή αναμένεται -εκτός απροόπτου- να γίνει από τον Γιάννη Παπαδημητρίου, ο οποίος είναι υπεύθυνος για αυτό το θέμα και έχει ιστορικό επιτυχιών στο συγκεκριμένο τομέα.

Είναι ο άνθρωπος που έφερε στην Ξάνθη τους Λουτσέσκου και Ράσταβατς, στην ΑΕΚ εισηγήθηκε για τους Ρεμπρόφ και Ματίας Αλμέιδα.

Όπως καταλαβαίνετε, με τέτοιο… μάτι και αναλυτικό σκάουτινγκ η τελική απόφαση για τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περάσει από το χέρι του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News