Παναθηναϊκός: Προτάθηκαν Πογιέτ και Πατσέτα - Οι πρώην του Βόλου και... του Μαρινάκη (vid)

Ο Φατίχ Τερίμ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση στον Παναθηναϊκό μετά την απώλεια του πρωταθλήματος και οι προτάσεις άρχισαν να έρχονται «βροχή» στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

«Σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος» - Πώς... απάντησε ο Mr ΣΚΑΙ

Μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Άρη το μέλλον του «Αυτοκράτορα» στον πάγκο του Παναθηναϊκού μοιάζει εξαιρετικά δυσοίωνο με αρκετά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Γιάννης Αλαφούζος ψάχνει να βρει λύση για το αγωνιστικό πρόβλημα των «πρασίνων».

Η θέση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, παρόλα αυτά, είναι πως δεν τίθεται θέμα προπονητή στην ομάδα κατεβάζοντας τους τόνους για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία με φόντο τα δύο εναπομείναντα ντέρμπι στη διαδικασία των πλέι οφ και φυσικά, του μεγάλου τελικού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η διάψευση της «πράσινης» ΠΑΕ για πρόωρη απομάκρυνση του Τερίμ από το Τριφύλλι δεν σήμανε απαραίτητα, πως δεν θα έλθουν προτάσεις στο mail της ομάδας για την «επόμενη μέρα».

Το όνομα που ξεχωρίζει , είναι εκείνο του Γκουστάβο Πογιέτ. Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδος θα μπορούσε να αποτελέσει μια λύση για τον Παναθηναϊκό. Εξάλλου, έχει «εικόνα» από την ομάδα, καθώς ουκ ολίγες φορές έχει παρακολουθήσει προπονήσεις και αγώνες αυτής. Γνωρίζει από παλιά την «ελληνική πραγματικότητα» από τη θητεία του στην ΑΕΚ.

Ένας γνώριμος προπονητής παρουσιάστηκε, επίσης, από τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπης, και ακούει στο όνομα «Πατσετά».

Ο Ισπανός ανέλαβε άρον-άρον, τη φετινή χρονιά τη Βιγιαρεάλ και στο ντεμπούτο του ηττήθηκε από τους «πράσινους» στο ΟΑΚΑ με 2-0 σκορ. Αντικατέστησε εκείνη την περίοδο τον Κίκε Σετιέν και αντικαταστάθηκε μερικές εβδομάδες αργότερα από τον Μαρθελίνιο.

Ο Ρούι Βιτόρια έχει ισχυρό βιογραφικό και θα ήταν ένα ελκυστικό πρότζεκτ για τον Παναθηναϊκό. Ο επί 4 χρόνια προπονητής της Μπενφίκα που πρόσφατα ανέλαβε και την Αίγυπτο, βρέθηκε ανάμεσα στις προτάσεις για αντι-Τερίμ.

Ο 44χρονος Στιβ Κούπερ που πρόσφατα εργάστηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη εντοπίστηκε στη λίστα με τις προτάσεις προπονητών. Άλλα δύο ονόματα ξεχώρισαν, εκείνα των Τσάβι Γκαρθία (πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου και της Κέρκυρας) και Γιούργκεν Κλίνσμαν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News