Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 2-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς (6,5/10): Θα πρέπει να προβληματίσει τον Σέρβο προπονητή του Παναθηναϊκού το πρώτο τρίτο της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο. Δικαιώνεται για την επιλογή του Αϊτόρ στο βασικό σχήμα, έδειξε, μάλιστα, χαρακτήρα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς τον στήριξε μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την περίφημη χαμένη ευκαιρία με το γόνατο. Καλή προετοιμασία έκανε και στον Χατζηθεοδωρίδη, ο οποίος δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα. Σωστά άλλαξε τον Κώτσιρα με τον Σάντσες από το ξεκίνημα, αλλά και που κράτησε τον Παλάσιος μετά το πρώτος μέρος.

Αλμπέρτο Μπρινιόλι (8/10): Δεν έκανε κάτι σπουδαίο στην αναμέτρηση, όποτε χρειάστηκε να επέμβει, ήταν σταθερός. Στο 48ο λεπτό εξουδετέρωσε σουτ του Σπιριντόνοβιτς.

Ζβόνιμιρ Σάρλια (7/10): Δεν είχε αρκετή δουλειά ο Κροάτης στο αποψινό παιχνίδι. Ήταν θετικός στη μεταβίβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στο κέντρο. Αποσύρθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο για να πάρει συμμετοχή ο Σένκεφελντ.

Φραν Βέλεθ (7/10): Αντιστοίχως, ούτε ο Ισπανός αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα στο ματς με τον Ατρόμητο.

Φακούντο Σάντσες (7,5/10): Σταθερός στα καθήκοντά του, στην επίθεση έβγαλε μια υπέροχη σέντρα στο 55ο λεπτό, αλλά ο Καρλίτος δεν τελείωσε τη φάση. Ίσως, ο Ιβάν θα πρέπει να μπει σε σοβαρές σκέψεις να τον καθιερώσει.

Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης (7/10): Ήταν προετοιμασμένος για το παιχνίδι κόντρα στους Περιστεριώτες. Πήρε μερικές πρωτοβουλίες, «ανέβηκε» στο μισό της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά παρασύρθηκε στη γενικότερα, αρνητική συμπεριφορά της ομάδας, ειδικά στο πρώτο μέρος.

Ρούμπεν (7,5/10): Καλή κυκλοφορία της μπάλας, βοήθησε τα μέγιστα να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός.

Μαουρίσιο (7/10): Κυρίαρχος στον άξονα ο Βραζιλιάνος, θα μπορούσε να σκοράρει στο 39ο λεπτό από σέντρα του Αϊτόρ. Αποχώρησε από το γήπεδο στο 65′ για να εισέλθει ο Αλεξανδρόπουλος.

Λούκας Βιγιαφάνιες (8,5/10): Σε… καλό φεγγάρι ο Αργεντινός, είναι πολύ πιο κινητικός από ότι στις αρχές και έχει πάντοτε στο μυαλό του να βρει την μπαλιά «κλειδί». Τελικά, όμως, το τρίποντο προήλθε από τις εμπνεύσεις του…

Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα (9/10): Στο πρώτο ημίχρονο μοιράζει μια ασίστ και άλλες δύο μπαλιές για… γκολ. Οι πράσινοι παίρνουν στοιχεία από τον Ισπανό, που δεν τα είχαν από Παλάσιος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνη. Ο τελευταίος τον αντικατέστησε στο 65ο λεπτό.

Σεμπάστιαν Παλάσιος (7,5/10): Ο Τούκου σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ για να κλειδώσει το τρίποντο στη Λεωφόρο. Ήταν ένα πολύ σημαντικό γκολ τόσο για τον Παναθηναϊκό που… έπαιζε με τη φωτιά, όσο και για την ψυχολογία του ίδιου.

Καρλίτος (9/10): Ένα άγγιγμα, μια κεφαλιά, ένα γκολ στο πρώτο μέρος στο 31ο λεπτό. Θα μπορούσε να το επαναλάβει και στο 55ο λεπτό, αλλά δεν τα κατάφερε. Άφησε τη θέση του στον Μακέντα στο 65ο λεπτό.

Τάσος Χατζηγιοβάνης (4/10): Συνεισέφερε στο υψηλό πρέσινγκ, δεν φάνηκε όμως, απειλητικός με την μπάλα στα πόδια.

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος (6/10): Έδωσε πολύτιμες βοήθειες με τα τρεξίματα του, όταν πήρε τη θέση του στον Μαουρίσιο.

Φεντερίκο Μακέντα (4/10): Απασχόλησε τους αμυντικούς, δε φάνηκε σε κάποια φάση.

Μπαρτ Σένκεφελντ (-): Στα… ευχάριστα η συμμετοχή του στο ματς.

Ματέους Βιτάλ (-): Αγωνίστηκε για λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News