Παναθηναϊκός: Εκτόξευση με δεξαμενή ταλέντου άλλης εποχής

Νέο «δώρο» από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους φιλάθλους - Η ανακοίνωση

Απολαυστική η συνύπαρξη Σλούκα-Ναν των οποίων το  βιογραφικό βαραίνει περισσότερο από το αντίστοιχο των Μίσιτς-Λάρκιν που είχε ο κόουτς στην Πόλη.

Το φθινόπωρο μας άρεσε ο τρόπος που ο Αταμάν το έψαξε, το ξαναέψαξε και τελικά βρήκε φόρμουλα να φέρει την ομάδα στα ίσα με αρκετό Small ball και μοίρασμα ρόλων ανάμεσα στους σταρ το οποίο σου έφερε πρωτιά στο πρωτάθλημα, δεύτερη θέση στην Ευρωλίγκα και πρόκριση στο Βερολίνο.

Σημειωτέον με τον Κώστα να μην μπορεί να βρει ρυθμό αφού συχνά είχε μυϊκά θέματα.

Γενικώς από το καλοκαίρι οι πράσινοι είναι ενεργοί στην αγορά υπογράφοντας αρκετό ταλέντο καταφέρνοντας να αναβαθμίσουν το ποιοτικό τους επίπεδο και να μεγαλώσουν τη δεξαμενή ταλέντου τους.

Αν είχε “βγει” κι ο Λούκα Βιλντόζα δύσκολα θα υπήρχε παιχνίδι που ο αντίπαλος θα σε κατέβαζε κάτω από τους 100 πόντους.

Έχοντας στο ρόστερ παραγωγικά γκαρντ, πλάγιους με μούσκουλα και δημιουργική ικανότητα, “κανόνια” όπως ο Ναν και ψηλούς με διαφορετικές δεξιότητες, το μόνο που θες για του χρόνου είναι αντι-Λεσόρ.

Αν αυτός βρεθεί πραγματικά σπάμε το κεφάλι μας για να δούμε πως ένα τέτοιο σύνολο δεν θα τρομοκρατήσει του χρόνου την ήπειρο, αρκεί φυσικά να βρει ισορροπία και συνέχεια στο παιχνίδι του.

Αρκετό ταλέντο μαζεμένο, εξαιρετικά αποδυτήρια, καλό ομαδικό αποτέλεσμα με παρουσία παικτών με ιδιοσυγκρασία role player (Καλαϊτζάκης, Αντετοκούνμπο) στα μετόπισθεν οι οποίοι στηρίζουν το οικοδόμημα αποτελώντας τη βάση για να αρχίσει να παράγει το οπλοστάσιο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News