Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την πρόταση της Λεωφόρου που έβαλε στο «τραπέζι» η Θύρα 13

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για την πρόταση της Λεωφόρου που έβαλε στο «τραπέζι» η Θύρα 13

Τα δεδομένα, οι αντικειμενικές δυσκολίες για κάτι που δεν είναι στη σφαίρα της φαντασίας αλλά μία λύση α) υπαρκτή β) επίπονη και χρονοβόρα γ) με κόστος, είτε για την Περιφέρεια που πρέπει να αντιμετωπίσει ισότιμα το τριφύλλι, είτε και για τον σύλλογο αν μιλάμε για ολοκληρωτική ανακατασκευή.

Η καθυστέρηση της Διπλής Ανάπλασης, έχει αρχίσει να κουράζει. Οι Παναθηναϊκοί πλέον χάνουν όχι απλά την υπομονή τους, αλλά και την όποια αισιοδοξία είχαν πως το πλάνο θα προχωρήσει.

Οι συμβάσεις δεν έχουν πάρει ακόμη τελική μορφή μετά από τόσους μήνες καθυστερήσεων και πολιτικών ανακολουθιών, με συνέπεια να μην έχει προχωρήσει η διαδικασία δημοσιοποίησής τους καθώς φαίνεται ότι οι γκρίζες ζώνες δεν έχουν εξαλειφθεί.

Προκειμένου να καταλήξει όλο αυτό το σχέδιο στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση του Α.Ο., με τα μέλη του συλλόγου να αποφασίζουν για το αν θα προχωρήσει το project.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News