Παναθηναϊκός: Στην ενδεκάδα ή ως αλλαγή για νέο ξεκίνημα

Διπλό "χτύπημα" ο Μακέντα, 0-2 ο Παναθηναϊκός (δείτε τα γκολ)

Ο Κίκο Μακέντα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κόντρα στον οποίο έχει εξαιρετική παράδοση σκοραρίσματος.

Ο Ιταλός έχει την ευκαιρία να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, πέρσι ποτέ δεν ταίριαξε με τον Λάζλο Μπόλονι και αυτό το αντιλήφθηκαν όλοι με τον παραγκωνισμό του Ιταλού τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο.

Ο βασικός στράικερ του Παναθηναϊκού την προηγούμενη διετία είχε υποβιβαστεί σε τρίτο στην ιεραρχία, μετά τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Καρλίτος.

Το παιχνίδι του Τριφυλλιού με τον ΠΑΟΚ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Superleague πέρσι είχε αναχθεί σε τελικό. Εάν η ομάδα του Μπόλονι έχανε, τότε θα άρχιζε τα Play Off με διαφορά από τις θέσεις της Ευρώπης και θα απομακρυνόταν τον στόχο της. Ο Ρουμάνος προπονητής έψαχνε για στηρίγματα στο ρόστερ και το βρήκε στον πιο απρόσμενο: τον Μακέντα.

Ο παίκτης πραγματοποίησε μεγάλη εμφάνιση, άνοιξε το σκορ με κεφαλιά και ήταν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού στην επικράτηση με 2-1. Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, πέτυχε δύο γκολ στα πλέι-οφ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και σκόραρε ξανά κατά του ΠΑΟΚ, στο 3-0 της Λεωφόρου. Μετά…έπεσαν τα φώτα κι ακολούθησε το αύτανδρο βύθισμα της ομάδας που την άφησε για μια ακόμα χρονιά εκτός Ευρώπης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News