Παναθηναϊκός: Μπόρχα Μπαστόν, μόνο με διπλή αποχώρηση, Μακέντα - Καρλίτος!

Παναθηναϊκός: Μπόρχα Μπαστόν, μόνο με διπλή αποχώρηση, Μακέντα - Καρλίτος!

Μια ιδιαίτερα ακριβή περίπτωση έχει εξετάσει ο Παναθηναϊκός για τη θέση του σέντερ φορ, εκείνη του Μπόρχα Μπαστόν.

Σύμφωνα με το newspao.gr, το δυνατό όνομα του πρώην επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπόρχα Μπαστόν «παίζει» για το Τριφύλλι.

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις ακαδημίες των «ροχιμπλάνκος» και η αξία του ανέρχεται στα 3 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. Ο Παναθηναϊκός θα το… προσπαθούσε, μόνο αν αποχωρούσαν «πακέτο» οι Καρλίτος και Μακέντα (ανοίγει ο χώρος κατά 1 εκατ. ευρώ περίπου).

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εμπειρία, κυρίως, στο ισπανικό πρωτάθλημα, αλλά πρόσφατα έχει παίξει και στην Αγγλία. Συγκεκριμένα, έχει φορέσει τις φανέλες των Μούρθια, Ουέσκα, Ντεπορτίβο Λακορούνια, Σαραγόσα, Έιμπαρ, Μάλαγα, Σουόνσι, Αλαβές, Άστον Βίλα και Λεγανιές.

Η τελευταία πλήρωσε τον Σεπτέμβρη του 2020 το ποσό των 3,2 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της ως ελεύθερη μεταγραφή από το «Νησί». Πέρσι, λοιπόν, κατάφερε να σημειώσει 5 γκολ και 3 ασίστ σε 35 συμμετοχές στη Segunda Division.

Στα… καλύτερά του βρέθηκε τη σεζόν 2015-2016 με την Έιμπαρ, όταν σκόραρε 18 γκολ σε 36 συμμετοχές στη La Liga.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News