Καμίνι η Λεωφόρος

Καμίνι η Λεωφόρος

Το γεγονός ότι στα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς, οι «πράσινοι» στερήθηκαν τη συμπαράστασή του κόσμου τους, αλλά και η συσπείρωση που υπάρχει στις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού», θα φέρουν ένα απόγευμα… ωραίο σρη Λεωφόροκόντρα στον Ατρόμητο.

Υπάρχει τεράστια κινητικότητα για τα εισιτήρια του πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου, με αντίπαλο την ομάδα του Περιστερίου.

[ads2]

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν υπάρχουν και πολλά εισιτήρια προς διάθεση, διότι περίπου 5.000 θέσεις του γηπέδου θα μείνουν αναγκαστικά κενές. Στις θύρες 13 και 14 που αποφάσισε με τον πλέον απαράδεκτο και προκλητικό τρόπο να κλείσει ως το τέλος της σεζόν ο Κοντονής, δεν θα διατεθούν προφανώς εισιτήρια.

Αυτό σημαίνει πως μειώνεται η χωρητικότητα του γηπέδου, με τους κατόχους διαρκείας σε αυτές τις θύρες να μετακινούνται στη θύρα 7, που πλέον θα ονομάζεται Θύρα 13 – Τομέας 7, μετά την απόφαση της ΠΑΕ να ονομάσει ως «13» όλες τις θύρες του γηπέδου. Οι κάτοχοι διαρκείας σε αυτή τη θύρα, θα μετακινηθούν αλλού και ήδη γίνονται κινήσεις από το «τριφύλλι» για την ενημέρωσή τους.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News