Μακάμπι - Παναθηναϊκός: Αν το ξεχάσουν αυτό, πάει...

Αταμάν: «Παίξαμε χωρίς προπόνηση...» - Οι δηλώσεις μετά τη νίκη

Το ότι η Μακάμπι δεν θα έχει την βοήθεια του ένθερμου κοινού της είναι καλό για τον Παναθηναϊκό όμως στο παρκέ βρίκονται οι παίκτες, αφήστε που στο παιχνίδι της 25ης Ιανουαρίου η ομάδα του Οντέτ Κάτας έκανε πλάκα (90-75).

Συν ότι οι Ισραηλινοί μετρούν τρεις νίκες σε 4 ματς απέναντι στο τριφύλλι. Βέβαια εκείνη την ημέρα στο άδειο γήπεδο του «Aleksandar Nikolic Hall» η Μακάμπι βρήκε το τριφύλλι πολύ μπόσικο.

Ο Παναθηναϊκός τότε ξέμεινε από ενέργεια απόρροια των λιγοστών λύσεων που είχε το προπονητικό τιμ μετά τις απουσίες των Σλούκα, Βιλντόσα, Μπαλτσερόφσκι, Μαντζούκα.

Σαν να μην έφτανε αυτό στα μέσα της 3ης περιόδου είχε φύγει με πρόβλημα στον αγκώνα και ο Κέντρικ Ναν που έκτοτε δεν επέστρεψε ποτέ στο παρκέ, στρώνοντας περισσότερο το χαλί στους αντιπάλους να περάσουν από πάνω σου.

Ήταν το παιχνίδι όπου ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε κάνει το ματς της ζωής του στην Euroleague έχοντας 17 πόντους με 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 2/2 βολές, 3 ριμπάουντ.

Εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε στο 17-1 επιμέρους της Μακάμπι στο πεντάλεπτο 16′-21’με το οποίο μετέτρεψε το 29-35 υπέρ του Παναθηναϊκού σε 46-36!

Έχοντας πάρει το μομέντουμ και έχοντας «εγκλωβίσει» τους «πράσινους» δεν υπήρξε γυρισμός για την ομάδα του Αταμάν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News