Γιαννακόπουλος: Η απόφαση για... γήπεδο στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (pic)

Γιαννακόπουλος: «Μήνυμα προς τον Μπόλεκ και τον Λόλεκ - Έμαθα τι έγινε την Τρίτη»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δώσει κανονικά το παρόν στο Game 3 και στο Game 4 της σειράς των πλέι οφ ανάμεσα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ και τον Παναθηναϊκό Aktor.

Ο «DPG» που το βράδυ της Κυριακής εμφανίστηκε χαρούμενος σχετικά… με τον Κέντρικ Ναν, θα ακολουθήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού Aktor στους εκτός έδρας αγώνες με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Βλέποντας πως το επίπεδο της διαιτησίας είναι χαμηλό και… ύποπτο στην Ευρωλίγκα, ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού αποφάσισε την περασμένη εβδομάδα να συντομεύσει το comeback του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ και έκανε «τσεκ ιν» στο Game 2 με τη Μακάμπι, προκειμένου να διασφαλίσει το «50-50».

Τέτοιον ρόλο αναμένεται να έχει και σήμερα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς η διοργανώτρια αρχή όρισε τον Ράντοβιτς, με τον οποίο οι «πράσινοι» μετρούν μόλις μια νίκη σε 18 παιχνίδια!

Μέσω ενός IG Story, ο πρόεδρος επιβεβαίωσε το ταξίδι του στο Βελιγράδι, με μια φωτογραφία μέσα από το αεροσκάφος, στο οποίο εμφανίζεται ο γιος του, Παύλος Γιαννακόπουλος και κάποια φιλικά του πρόσωπα.

Δείτε παρακάτω:

Γιαννακόπουλος: Η απόφαση για... γήπεδο στο Μακάμπι-Παναθηναϊκός (pic)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News