Παναθηναϊκός: Ώρα... υπομονής στο Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός - Άρης: Άγριες αποδοκιμασίες στο ημίχρονο

Ακόμα κι αν κατακτηθεί το Κύπελλο δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι φαβορί ο Φατίχ Τερίμ να συνεχίσει την θητεία του στο κλαμπ.

Άρχισαν να μαζεύονται πολλά, ήδη πολλοί παίκτες που ακριβοπληρώθηκαν έχουν τεθεί στο περιθώριο και θεωρείται βέβαιο πως αν ο Τούρκος συνεχίσει το καλοκαίρι θα ζητήσει να φύγουν αρκετοί και να έρθουν στις θέσεις τους άλλοι τόσοι.

Μόνο που τους Αϊτόρ, Παλάσιος, Μαντσίνι δεν τους λες και πρωτόβγαλτους, ούτε…άσχετους κι ας είναι μονίμως εκτός πλάνων το τελευταίο διάστημα.

Η ουσία είναι πως πάνω που άρχιζες να φτιάχνεις κορμό , δυόμιση χρόνια τα πέταξες με συνοπτικές διαδικασίες στον κάδο των αχρήστων.

Πλέον η ομάδα βρίσκεται και πάλι στην ίδια αφετηρία που τη βρήκε η Γιοβάνοβιτς, με ψυχολογία στα τάρταρα, χωρίς την παραμικρή ιδέα ποιος θα παραμείνει, ποιος θα φύγει, ποιος θα είναι ο προπονητής και κυρίως με τι κέφια θα ξυπνήσει ο ιδιοκτήτης.

Με μοναδική ακτίνα ελπίδας την προοπτική του γηπέδου κι αυτή σε πολλά χρόνια από σήμερα (αφού όπου εμπλέκεται το Δημόσιο το πράγμα αργεί χαρακτηριστικά στη χώρα μας) όλα δείχνουν ότι ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να οπλιστεί με ακόμα μεγαλύτερη υπομονή.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News