Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 89-65: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Παναθηναϊκός - Ζαλγκίρις 89-65: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ζαλγκίρις.

Γλίτωσε το κάζο ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ με σούπερ εμφάνιση στο β’ ημίχρονο έπειτα από το αποκαρδιωτικό «27-42» της Ζαλγκίρις στις πρώτες δύο περιόδους. Το προβληματικό πρώτο μέρος και η μη ενίσχυση της ομάδας θα πρέπει να προβληματίσουν και να «ενεργοποιήσουν» επιτέλους προπονητή και διοίκηση, διότι το Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδος απέχει τρεις εβδομάδες!

Σε κάθε περίπτωση δεν είναι φυσιολογικό μια ομάδα να βρίσκεται στο -15 και να κερδίζει τελικά με +24.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (-): Αγωνίστηκε μόλις 42 δευτερόλεπτα.

Νέιτ Γουόλτερς (5/10): Μέτρια εμφάνιση από τον Αμερικανό με 7 πόντους και 3 ασίστ για 2 λάθη!

Πάρις Λι (10/10): Τους… έκλεψε και τα πορτοφόλια! Ο Λι ήταν απολαυστικός και ευχαρίστησε τους φιλάθλους που επισκέφθηκαν το ΟΑΚΑ σε μια δύσκολη μέρα. Ολοκλήρωσε το ματς με 24 πόντους, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 29 λεπτά συμμετοχής.

Γιώργος Παπαγιάννης (5/10): Πήρε… μπρος στο τελευταίο δεκάλεπτο παίζοντας δίχως «πίεση». Πέτυχε 12 πόντους , ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ.

Ντέρικ Γουίλιαμς (4/10): Η σκιά του εαυτού του. Ο Αμερικανός ήταν χαμένος στο παρκέ και τα στατιστικά του δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες του προπονητή του.

Γιώργος Καλαϊτζάκης (6/10): Ήταν «εντός» πεντάδας στο δεκάλεπτο της ανατροπής και έβγαλε κάποιες άμυνες που έδωσαν ώθηση στην ομάδα.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (-): Αγωνίστηκε μόλις 56 δευτερόλεπτα.

Ντουέιν Μπέικον (6/10): Το… συνηθίζει ο Αμερικανός να «μεταμορφώνεται» μετά τη διακοπή για το ημίχρονο. Το ίδιο συνέβη και σήμερα.

Νίκος Χουγκάζ (-): Δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Ματέους Πονίτκα (6/10): Ο Πολωνός έκανε την τέλεια εμφάνιση στην επίθεση με 4/4 δίποντα, 1/1 τρίποντο και 2/2 βολές αλλά δεν απέφυγε τα λάθη (3). Στο φινάλε αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού και αποχώρησε από το παρκέ.

Μάριους Γκριγκόνις (2/10): Σκέτη… απογοήτευση!

Αρτούρας Γκουντάιτις (5/10): Επηρεάστηκε από τον Λι και είχε τρία κλεψίματα στο ματς. Σκόραρε 7 πόντους, μοίρασε 2 ασίστ και μάζεψε και 2 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News