Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης, έστειλε αυστηρό μήνυμα

Στο ΟΑΚΑ ο Δημήτρης, έστειλε αυστηρό μήνυμα

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης και μίλησε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Με πολύ απλά, αλλά ξεκάθαρα λόγια εξήγησε σε όλους πως όλα αυτά τα χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει θέσει τις βάσεις των επιτυχιών του πάνω σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες.

[ads2]

Και βάση αυτών προχωράει και «χτίζει» το μεγάλο του όνομα. Αρχές και αξίες που οφείλουν άπαντες να υπηρετούν για το καλό της ομάδας. Τα λόγια αυτά ήταν ξεκάθαρο μήνυμα τόσο προς τους τρεις παίκτες που παρέβησαν τον εσωτερικό κανονισμό, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους εν όψει της πολύ δύσκολης συνέχειας.

Ο Γιαννακόπουλος μιλώντας παρουσία σύσσωμης της ομάδας στο ΟΑΚΑ, τους εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει όσα έχει πετύχει και έχει χτίσει το όνομά της βασιζόμενη στις αρχές και τις αξίες της, τις οποίες όλοι οφείλουν να υπηρετούν. Επιπλέον τους τόνισε πως όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά και ενωμένοι να πάρουν την πρόκριση στους τελικούς και εκεί να διεκδικήσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Στην προπόνηση που ξεκίνησε αμέσως μετά το τέλος της ομιλίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου συμμετέχουν κανονικά και οι Τζέιμς Γκιστ, Τζέιμς Φελντέιν και Μαρκέζ Χεινς που δεν αγωνίστηκαν στον τέταρτο ημιτελικό, στη Θεσσαλονίκη.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News