Μακάμπι - Παναθηναϊκός: «Αίμα και άμμος» και στο Βελιγράδι!

Προκλήσεις από τη Μακάμπι: Βρισιές Μπόλντγουιν, φραστική επίθεση σε Αταμάν

Μετά το “σπάσιμο” της έδρας από την Μακάμπι προφανώς στο Βελιγράδι απαγορεύεται ο εφησυχασμός.

Το αναφέρουμε επειδή πολλά λέγονται για …ουδέτερη έδρα που δεν συγκρίνεται με την ώθηση που παίρνει ο αντίπαλος όταν παίζει στο Ισραήλ και κάτι τέτοια μας ανησυχούν γιατί ο Έλληνας δεν θέλει και πολύ να “κοιμηθεί”.

Ευτυχώς, πάντως στην Αθήνα οι γηγενείς ήταν που κράτησαν ψηλά το λάβαρο στην ισοφάριση της σειράς, με Παπαπέτρου, Σλούκα, Μήτογλου να είναι απολαυστικοί.

Τώρα που τα πράγματα ζόρισαν θες και τους ακριβοπληρωμένους να βγουν μπροστά. Για να αποκλείσεις την ομάδα του Κάτας πρέπει να πάρεις περισσότερα αρχικά από τον Κέντρικ Ναν. Ο Αμερικανός πιέζεται από την άμυνα του αντιπάλου κι ακόμα δεν έχει πάρει μπροστά για τα καλά.

Σουτέρ από μέση και μακρινή απόσταση με αυτοματοποιημένη κίνηση στην εκτέλεση και άρτιο μηχανισμό, “κουβαλά” μήνες την ομάδα και δεν νοείται η τελευταία να τον στερηθεί τώρα που η μπάλα “καίει”.

Πολύ σημαντικό στοιχείο για το ευρωπαϊκό μπάσκετ η αποτελεσματικότητα του στην εκτέλεση μετά από ντρίμπλα.

Παίκτης που παίζει πιο πολύ για την εξέδρα, βλέπει γήπεδο (όταν …θέλει βέβαια, γιατί το ένστικτό του του λέει πρώτα να σουτάρει) κι η ικανότητα στο σκοράρισμα τον …ψηλώνει αρκετά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News