Από τερματοφύλακας... αγρότης ο Τζόρβας! (pics)

Από τερματοφύλακας... αγρότης ο Τζόρβας! (pics)

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας άφησε πίσω του το ποδόσφαιρο κι άλλαξε πλήρως ρότα στη ζωή του, παρουσιάζοντας το «Κτήμα Τζόρβα».

Λάδι, ελιά, οίνος! Ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού παρουσιάζεται πανευτυχής στον Ασωπό της Λακωνίας με τη νέα του ασχολία και δεν το κρύβει.

«Έχω επενδύσει ένα πολύ μεγάλο ποσό (και συνεχίζω να το κάνω), φτιάχνοντας ελαιώνες και ετοιμάζοντας αμπελώνες. Τα χέρια μου είναι, πλέον, χέρια αγρότη! Το κτήμα έχει, βέβαια, και εργάτες, γιατί η έκταση είναι τεράστια, αλλά εγώ συμμετέχω καθημερινά ενεργά σε κάθε εργασία.», δήλωσε στο athletestories.gr.

«Νιώθω σαν να “χτίζω” μια δεύτερη καριέρα. Όπως “έχτισα” την αθλητική, την ποδοσφαιρική, με τεράστια υπομονή και σκληρή δουλειά, ακριβώς το ίδιο κάνω τώρα, με τον ελαιώνα και τον αμπελώνα. Κάνω κάτι που έχει πολλαπλάσια κόπωση από τον αθλητισμό, αλλά η ικανοποίηση που νιώθεις στο τέλος, είναι ασύγκριτη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News