Παναθηναϊκός: Ονειρικό αυτό που προμηνύεται με Μπράουν!

Λορέντζο Μπράουν: Οι πρώτες αντιδράσεις μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Ο Λορένζο Μπράουν έχει χαρακτήρα νικητή, ταιριάζει ιδανικά στον Παναθηναϊκό του οποίου η ιστορία είναι γεμάτη από winners που δεν σήκωναν μύγα στο σπαθί τους κι έβλεπαν προκλήσεις εκεί που όλοι οι άλλοι αντίκρυζαν ανυπέρβλητες δυσκολίες.

Φέτος οι πράσινοι απέκτησαν ξανά (ή μάλλον θυμήθηκαν τον) εγωισμό πρωταθλητή. Όταν είδαν τους λιμανίσιους να τους παίρνουν στο …ψιλό μετά το 0-2 στους τελικούς θύμωσαν εξαϋλώνοντας τον ανταγωνισμό με ανάποδη σκούπα!

Το τριφύλλι επενδύει για ένα ακόμα καλοκαίρι στην ποιότητα με τον Ολυμπιακό να δίνει ρέστα στην σκληράδα, το φοβερό είναι ότι ο πρωταθλητής αποδείχθηκε two way κλαμπ, αποδίδοντας εξαιρετικά ΚΑΙ στην προστασία του καλαθιού του κάτι που ουδείς περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μπράουν εν προκειμένω δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ αμυντικός της προκοπής αλλά πάτησε Αθήνα για να βοηθήσει τον σύλλογο να φτάνει του χρόνου πιο εύκολα σε…κατοστάρες, κάτι που είναι το μεγάλο θέλω του Τούρκου κόουτς. Ο τελευταίος κατάλαβε καλά ότι στην χώρα μας από ένα σημείο και μετά δεν βλέπουμε μπάσκετ αλλά πόλεμο.

Κάτι τέτοιο μπορεί να είναι ελκυστικό στα μάτια των ουδέτερων μιας και στην κανονική διάρκεια οι περισσότεροι παίζουν τις …κουμπάρες, ακόμα και στην Ευρωλίγκα το παιχνίδι χοντραίνει από τον Μάρτη. Ο Μπράουν με τον Παναθηναϊκό παραταγμένο σε πλήρη ισχύ μπορεί να δώσει πολλά, ειδικά αν ο προπονητής του φροντίσει οι βετεράνοι του να μπουν στην τελική ευθεία με φρέσκα πόδια στο γήπεδο, ώστε να μπορούν να αντέξουν σε αυτό τον μαραθώνιο που αρχίζει να ξετυλίγεται με το έμπα της άνοιξης.

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News