Παναθηναϊκός: Όλα για όλα για Κέντρικ Ναν στον Επτάστερο!

Ναν: «Ο Χουάντσο μας πάει σε άλλο επίπεδο, ανυπομονούμε για το Κύπελλο Ελλάδας» (vid)

Δεκαεφτά μέρες αγωνίας ακόμα για το NBA-out που έχει στο συμβόλαιό του ο Κέντρικ Ναν (ως τις 15.7) και του δίνει δικαίωμα να φύγει για ΗΠΑ αν λάβει κάποια καλή πρόταση.

Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει στον επαγγελματικό αθλητισμό, ειδικά όταν μιλάμε για ένα σταρ, γι αυτό όσο κι αν ξέρουμε ότι το παιδί γουστάρει Ελλάδα πρέπει να είσαι σε επαγρύπνηση.

Ο Αμερικανός ξέροντας πρόσωπα και πράγματα, συστήματα και αντιπάλους, απολαμβάνοντας το ρόλο του πρώτου βιολιού στην δεύτερη σεζόν του εδώ θα περπατήσει το μονοπάτι της περαιτέρω βελτίωσης δίνοντας θεαματική ώθηση στο όλο πρότζεκτ. Ο Κέντρικ είναι αυτός που βάζει το τρένο στις ράγες.

Η δυναμική του ως σκόρερ όταν συνδέεται με το καλάθι από νωρίς είναι εντυπωσιακή, το κατάλαβαν καλά στη Ρεάλ, στην Μακάμπι, στον Ολυμπιακό.

Μαζί με τους Σλούκα και Μπράουν δημιουργούν μια νέα τάση στη λίγκα αναφορικά με το status και την προοπτική των dynamic shooting γκαρντ.

Ο Ναν αν μείνει κάτοικος ΟΑΚΑ θα αποτελέσει ξανά τον καλύτερο σκόρερ της Ευρωλίγκας.

Οι ιδέες του κόουτς στο επιθετικό κομμάτι είναι πλούσιες και εάν οι συνεργασίες που πρεσβεύει δουλευτούν σε βάθος, το αποτέλεσμα θα είναι ωραίο και ομαδικά και ατομικά.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News