Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το ηγεμονικό συμβόλαιο σε Γιαννούλη

Παναθηναϊκός: «All in» για Γιαννούλη!

Ο Παναθηναϊκός ενδιάφερεται για την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη εδώ κι αρκετό καιρό και μάλιστα του έχει καταθέσει μια μεγάλη πρόταση.

Πρώτος στόχος για το αριστερό άκρο της άμυνας, ήταν είναι και παραμένει ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να έχει βρει ακόμη αυτό που θέλει στο εξωτερικό.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη πλευρά παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις, έχει μιλήσει με τον διεθνή μπακ και του έχει αναλύσει το πλάνο που έχει σαν ομάδα.

Μάλιστα οι πράσινοι προχώρησαν και σε προσφορά και περιμένουν πλέον την απάντηση του παίκτη, ο οποίος αν πει το «ναι» στον Παναθηναϊκό θα λαμβάνει ετήσιες απολαβές λέγεται πως ξεπερνούν το 1.5 εκατ. ευρώ με κάποια μπόνους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News