Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (29/06)

Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming

Ανεβάζει στροφές και βλέπει τους παίκτες του να ξεμουδιάζουν ο Αλόνσο.

Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming | Panathinaikos Live Streaming:

Ανεπίσημη πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό (19:00) με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να αντιμετωπίζει την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους στην Αυστρία.

Έπειτα από τις πρώτες μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία για ένα φιλικό ξεμούδιασμα.

Πρώτος αντίπαλος σε φιλικό προετοιμασίας είναι η Ουνιόν Χάους στο Σλάντμινγκ, με την τοπική ερασιτεχνική ομάδα ασφαλώς να μην είναι ασφαλές κριτήριο για την κατάσταση του «τριφυλλιού» αλλά ευκαιρία για τον Ντιέγκο Αλόνσο να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του εκτός προπονήσεων και του εσωτερικού διπλού. Panathinaikos Live Streaming

Με νέο αέρα

Ο Ουρουγουανός τεχνικός που έχει αναλάβει τα ηνία του Παναθηναϊκού επιχειρεί επί αυστριακού εδάφους να μεταλαμπαδεύσει τη φιλοσοφία του γνωρίζοντας ωστόσο πως το παζλ της νέας ομάδας που θα παρουσιάσει τη νέα σεζόν δεν έχει ακόμα πολλά από τα κομμάτια του, ενώ επίκεινται οι επιστροφές των διεθνών και οι μεταγραφικές προσθήκες.

Το βασικό για τους «πράσινους» στο πρώτο ανεπίσημο φιλικό της σεζόν είναι να αρχίσουν να περνούν από τη θεωρία των προπονήσεων στην πράξη σε μια περίοδο που λείπουν οι διεθνείς που βρίσκονται στο Euro αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης που είναι «λαβωμένος» και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Θυμίζουμε πως η συνέχεια επί αυστριακού εδάφους περιλαμβάνει άλλα δύο φιλικά. Την επόμενη εβδομάδα, απέναντι σε Πάφο (3/7) και Γκόρνικ (6/7). Έτσι, σιγά-σιγά το «τριφύλλι» να αποκτήσει αγωνιστικό ρυθμό ενόψει της έναρξης των απαιτητικών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

Η ομάδα του Αλόνσο στα τέλη Ιουλίου θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία εκ των Μπότεφ Πλόβντιν ή Μάριμπορ. Στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Europa League έχοντας στόχο φυσικά την πρόκριση στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης.

Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming: «Ενδιαφέρεται για Μπαρμπόσα ο Παναθηναϊκός, δεν έχει κάνει όμως πρόταση»

Βραζιλιάνικο δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα της Φλαμένγκο.

Το όνομα του Γκαμπριέλ Μπαρμπόσα ήρθε ξαφνικά στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό. Μετά από ανάρτηση Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, με τον έμπειρο φορ της Φλαμένγκο να αποτελεί αδιαμφισβήτητα μια περίπτωση από το «πάνω ράφι».

Δημοσίευμα από την χώρα της Λατινικής Αμερικής πάντως αναφέρεται στην συγκεκριμένη υπόθεση. Επικαλείται πηγές του ESPN, υποστηρίζοντας ότι πράγματι ο Παναθηναϊκός έχει ρωτήσει για τον παίκτη, όμως δεν έχει καταθέσει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση.

«Ο Γκαμπιγκόλ έχει δεχτεί πρόσφατα ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό, όπως επιβεβαιώθηκε στο ESPN. Μέχρι τώρα πάντως, η επαφή δεν έχει προχωρήσει σε επίσημη πρόταση» αναφέρει χαρακτηριστικά το «netfla.com.br».

Στην συνέχεια τονίζεται ότι ο Μπαρμπόσα αποτελεί πράγματι μια περίπτωση που εξετάζεται εδώ και λίγο καιρό από τους «πράσινους», δίχως πάντως να έχουν προκύψει νέες συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ημέρες.

Το Who is Who του Μπαρμπόσα

Ο Μπαρμπόσα ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Σάντος και τον Ιανουάριο του 2013 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, στην οποία έμεινε για μια τριετία. Το καλοκαίρι του 2016, η Ίντερ έβγαλε από τα ταμεία της 29.5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον κάνει κάτοικο Ιταλίας.

Για μια τετραετία ο Βραζιλιάνος φορ άνηκε στους «νερατζούρι», όμως πραγματοποίησε μόλις 10 συμμετοχές με 1 γκολ, αφού δόθηκε δανεικός σε Μπενφίκα, Σάντος και Φλαμένγκο. Στην πορτογαλική ομάδα έπαιξε 5 φορές, πετυχαίνοντας 1 ακόμα γκολ, ενώ τα καλύτερά του χρόνια ήταν αυτά στην Βραζιλία.

Με την Σάντος αγωνίστηκε συνολικά 207 φορές, με απολογισμό 82 γκολ και 13 ασίστ. Την φανέλα της Φλαμένγκο την έχει φορέσει 274 φορές, μετρώντας 145 γκολ και 39 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2020 μάλιστα, η βραζιλιάνικη ομάδα τον αγόρασε οριστικά από την Ίντερ για 17.5 εκατ. ευρώ.

Παράλληλα, είναι 18 φορές διεθνής με την Σελεσάο, μετρώντας 5 γκολ. Επίσης, έχει περάσει και από όλα τα μικρά κλιμάκια της Εθνικής (Κ17, Κ20, Κ23).

Με την Φλαμένγκο έχει κατακτήσει 2 Πρωταθλήματα (2019, 2020), 1 Κύπελλο (2022), 2 Σούπερ Καπ (2020, 2021), 1 Ρεκόπα Σουνταμερικάνα (2020), 2 Κόπα Λιμπερταδόρες (2019, 2022). Μετράει ακόμα ένα βραβείο ως παίκτης της σεζόν (2018-19). Επίσης, έχει αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος (2017-18, 2018-19), του Κυπέλλου (2013-14, 2014-15, 2017-18) και του Λιμπερταδόρες (2018-19, 2020-21).

Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming: Ιταλική… οπισθοχώρηση για Ιωαννίδη

Σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο, η Μπολόνια αρχίζει να εξετάζει… ζεστά κι άλλον επιθετικό πέρα από τον Φώτη Ιωαννίδη.

Το ενδιαφέρον της Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη είναι γνωστό και δεδομένο. Όμως οι Ιταλοί δεν είναι σε θέση να κάνουν μια τέτοια προσφορά που θα έκανε τον Παναθηναϊκό να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και να μπει σε συζητήσεις.

Αυτό φαίνεται πως αρχίζουν να το συνειδητοποιούν και στην γειτονική χώρα. Πλέον, με γνωστό δημοσιογράφο να βάζει στο «κόλπο» για την Μπολόνια έναν ακόμα επιθετικό, που αρχίζει να κερδίζει… πόντους μπροστά στον Έλληνα στράικερ του «Τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Τζιανολουίτζι Λονγκάρι, η Μπολόνια παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον τον Στραντ Λάρσεν της Θέλτα. Η «στροφή» αυτή να δείχνει ότι οι «ροσομπλού» έχουν αντιληφθεί τις τεράστιες δυσκολίες που έχει η υπόθεση του Ιωαννίδη.

Άλλωστε, ο Παναθηναϊκός έχει απορρίψει χωρίς δεύτερη σκέψη ακόμα και τα 25 εκατ. ευρώ της Ίπσουιτς. Θα χρειαζόταν μια πολύ μεγαλύτερη πρόταση, όχι για να πει το «ναι», αλλά για να δεχτεί να κάνει οποιαδήποτε συζήτηση.

Παναθηναϊκος – Ουνιον Χαους Live streaming | Links: 

Λινκς για το παιχνίδι…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News