Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με τον Σαμοντούροφ;

Έξυπνη κίνηση από Παναθηναϊκό - Το μέλλον του Σαμοντούροβ

Ο Εργκίν Αταμάν στα ματς με τον Άρη για τα πλέι-οφ έλεγε ότι θα δώσει την επόμενη χρονιά ευκαιρίες στον Αλέξανδρο Σαμοντούροφ.

Την ίδια στιγμή που στο 4 υπάρχουν Χουάντσο, Παπαπέτρου, Μήτογλου και σε λίγες μέρες ίσως και Βεζένκοφ!

Ας μην ξεχνάμε πως ο σύλλογος έδωσε δανεικούς Μαντζούκα, Χουγκάζ επειδή σε αυτή τη θέση υπάρχει πολυκοσμία!

Ο Σαμοντούροφ είναι ο πιο μικρός σε ηλικία απ΄ όλους παρόλα αυτά ο συνδυασμός μεγέθους, αθλητικών προσόντων και skill set που διαθέτει είναι κάτι που έχουμε χρόνια να συναντήσουμε.

Έχουμε διαβάσει και ακούσει κάμποσα για το πως περιμένουν να εξελιχθεί, πολλά με δόση υπερβολής που βάζουν πίεση σε ένα παιδί λίγο μετά την εφηβεία του.

Μιλάμε όμως για παίκτη του οποίου ο αλγόριθμος παραγωγής είχε ως δεδομένα εισόδου τα προσόντα και το ταλέντο παικτών όπως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα!

Στο παρκέ ορισμένες φορές όταν παίζει με συνομηλίκους του δείχνει σαν ενήλικας που παίζει γύρω από παιδάκια δημοτικού, σου δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται παντού.

Σε επαγγελματικό επίπεδο, με τις επιστημονικές άμυνες και το λεπτομερές spacing κάτι τέτοιο μπορεί να μην φανεί τόσο πολύ αλλά δεν παύει ο Αλέξανδρος να αποτελεί μεγάλο ατού που θα ήθελε κάθε προπονητής.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News