Παναθηναϊκός: Ανατροπή με Μλαντένοβιτς - Δεδομένη εξέλιξη

Παναθηναϊκός: Χαμόγελα και... μπελάδες με Μλαντένοβιτς λόγω Σερβίας

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς κάτι μας λέει ότι -αρχικά τουλάχιστον- την φανέλα του βασικού την έχει πάρει ήδη σπίτι του.

Με συμμετοχές στο Μουντιάλ του Κατάρ και στο τελευταίο Euro ο βετεράνος μπακ-χαφ δεν έχει να αποδείξει κάτι για την ποιότητά του.

Ποδοσφαιριστής που έχει παίξει Champions League με την Μπάτε Μπορίσοφ, που είχε ακουστεί και για την Μίλαν επί εποχής του αείμνηστου Σίνισα Μιχαϊλοβιτς (το 2015) για το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολυτέλεια.

Στην Λέγκια Βαρσοβίας σε 102 αγώνες συνολικά είχε 22 ασίστ και 15 γκολ. Με την Λέγκια Γκντανσκ σε δύο χρόνια μέτρησε 86 συμμετοχές με 16 ασίστ και τρία γκολ.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο θέλει από τα μπακ του να συμμετέχουν ενεργά στο παιχνίδι. Να μπορούν δημιουργούν επιθέσεις κι ο Μλαντένοβιτς το έχει στο 100%.

Καλή αντίληψη διαθέτει, την απαιτούμενη ταχύτητα επίσης αλλά δεν είναι βράχος ανασταλτικά, πολλές φορές τον έχουμε δει να ξεχνιέται, να δέχεται εύκολα την ντρίμπλα, να μην έχει επαρκείς επιστροφές.

Παρόλα αυτά τα θετικά του είναι περισσότερα από τα αρνητικά, θα δούμε τι ανταγωνισμό θα του θέσει για την θέση ο άλλος μπακ που αναζητείται στην αγορά.

Αν πάντως βάλει κανείς κάτω την εμπειρία που έχει ο Σέρβος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων και Εθνικών ομάδων μπορεί να καταλάβει γιατί έχει προβάδισμα για βασικός στο ξεκίνημα του Αλόνσο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News