«Αποδεσμεύεται από τους Ράπτορς ο Βεζένκοφ - Τελική πρόταση από Παναθηναϊκό»

«Αποδεσμεύεται από τους Ράπτορς ο Βεζένκοφ - Τελική πρόταση από Παναθηναϊκό»

Ο Σωτήρης Βετάκης αποκάλυψε τις τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την περίπτωση του Σάσα Βεζένκοφ και εκτίμησε πως εντός ολίγων ημερών θα μείνει ελεύθερος από τους Τορόντο Ράπτορς.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

«SASHA VEZENKOV,THE DECISION

🧨 Η υπόθεση Βεζένκοφ παίρνει τον δρόμο που επιθυμούσε ο ίδιος κ με μεγάλη ταχύτητα μπαίνει στη τελική της ευθεία.

Από τη συνέντευξη του ατζέντη του, Ν.Λώτσου στο ΦΩΣ ήταν προφανές ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έχουν πάρει θέσεις μάχης για τον Σάσα.

Προετοιμάζοντας το τελικό «χτύπημα» τους, όσο θα περίμεναν εξελίξεις σαν τη χτεσινή με το trade στους Raptors,οι οποίοι για διάφορους λόγους, φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να αποδεχτούν την όποια απόφαση του Βεζένκοφ.

Η προοπτική των Raptors όμως δεν τον ενθουσιάζει και στην παρούσα φάση όλα δείχνουν πλέον πως σε 2-3-4 μέρες μάλλον θα αποδεσμευτεί.

Στο ίδιο διάστημα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα έχουν τον χρόνο να κάνουν τελικές προσφορές, ρελάνς, all in κλπ… Ότι θέλετε πείτε και φανταστείτε…

Άλλωστε όπως από τις 8/6 έχει σημειωθεί(όταν επιχειρήθηκε να περιγραφτεί ο βαθμός δυσκολίας της αποδέσμευσης Βεζένκοφ) οι προτάσεις που υπήρχαν ήταν 2 κ πλέον, όπως αποκάλυψε το sdna,έχουν γίνει 3,με της Εφές. Οι Τούρκοι σε καλύτερο timing θα είχαν μεγαλύτερη τύχη. Τώρα όμως…»

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News