AEK – Αλκμααρ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (28/06)

AEK-Alkmaar Live Streaming

Το πρώτο τεστ για την ΑΕΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Άλκμααρ.

AEK-Alkmaar Live Streaming | AEK – Alkmaar Live Streaming:

Πρώτο φιλικό για την ΑΕΚ, που αντιμετωπίζει την Άλκμααρ (12:30) στο προπονητικό κέντρο της ολλανδικής ομάδας.

Η νέα εποχή της «Ένωσης» ξεκινά από την Ολλανδία. Μετά την αλλαγή στα διοικητικά και την έλευση του Μάριου Ηλιόπουλου, η ΑΕΚ γύρισε σελίδα και ελπίζει να επιστρέψει ξανά στην κορυφή της Super League, κυνηγώντας παράλληλα και την ευρωπαϊκή διάκριση.

AEK – Αλκμααρ Live Streaming: Αρχίζει το χτίσιμο

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα διανύει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας. Τα φιλικά ξεκινούν με παιχνίδι κόντρα στην ισχυρή Άλκμααρ (12:30). Το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία για το τεχνικό επιτελείο της «Ένωσης», που θέλει να δοκιμάσει πρόσωπα και καταστάσεις σε ένα ρόστερ με αρκετά κενά, τόσο γιατί δεν έχουν προχωρήσει ακόμα οι μεταγραφές, όσο και επειδή λείπουν οι διεθνείς στο Euro.

Μοναδικό νέο πρόσωπο ο Σωτήρης Τσιλούλης, που εξαργύρωσε τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τη Λαμία δοκιμάζοντας την τύχη του στο επόμενο – και υψηλότερο – επίπεδο. Από εκεί και πέρα, ο Αλμέιδα θα δώσει ευκαιρία σε παίκτες που πέρσι δεν έπαιζαν πολύ, καθώς και στους νεαρούς που ακολούθησαν την προετοιμασία με στόχο την καθιέρωση στο έμψυχο δυναμικό της πρώτης ομάδας.

Στην άλλη μεριά, η Άλκμααρ δουλεύει με στόχο να βελτιώσει αισθητά την εικόνα και την αγωνιστική παρουσία της σε σχέση με την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες εβδομάδες. Οι Ολλανδοί τερμάτισαν στην 4η θέση της Eredivisie. Έμειναν 26 βαθμούς πίσω από την κορυφή, ενώ έχουν εξασφαλίσει ήδη την παρουσία τους στη League Phase του Europa League.

Οι Ολλανδοί κινούνται στην αγορά για να βρουν τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Παυλίδη. Ο διεθνής φορ αποχωρεί από την Άλκμααρ μετά από καταπληκτικές σεζόν και από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Μπενφίκα, αφήνοντας ένα μεγάλο κενό στην AZ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η φιλική αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο, κεκλεισμένων των θυρών και θα έχει κυρίως προπονητικό χαρακτήρα.

AEK – Αλκμααρ Live Streaming: «Πρόταση της Μοντερέι για Πινέδα» – Την απέρριψε κατευθείαν η ΑΕΚ!

Αρνητική η απάντηση της ΑΕΚ για τον Πινέδα

Πίσω στο Μεξικό βλέπουν τον Ομπερλίν Πινέδα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σύμφωνα με δημοσίευμα στη χώρα του η Μοντερέι τα βρήκε με τον Πινέδα, που αποτελεί ρεκόρ μεταγραφής για την ιστορία της ΑΕΚ για να επιστρέψει στο Μεξικό.

Η πρόταση όπως αναφέρει το δημοσίευμα είναι γύρω στα 10 εκατομμύρια ευρώ. Ωστόσο από την Ένωση τονίζουν πως η πρόταση απορρίφθηκε κατευθείαν χωρίς δεύτερη σκέψη. Επίσης, το νούμερο που γράφθηκε απέχει από την πρόταση των Μεξικάνων στην ΑΕΚ.

AEK-Alkmaar Live Streaming: «Ξέρουμε για ΑΕΚ, δεν βιαζόμαστε να πουλήσουμε τους παίκτες μας»

Η ΑΕΚ φέρεται αποφασισμένη να προχωρήσει στην απόκτηση του Αμπουμπακαρί Κοϊτά. Ο αθλητικός διευθυντής της Σιντ Τρούιντεν, Αντρέ Πίντο επιχειρεί να αποσπάσει τα μέγιστα οικονομικά οφέλη για την παραχώρηση του Μαυριτανού εξτρέμ.

Ο Βραζιλιάνος αθλητικός διευθυντής της Σιντ Τρούιντεν, Αντρέ Πίντο, ο οποίος μεταξύ άλλων πιστώνεται την ανακάλυψη του Τομιγιάσου της Άρσεναλ είναι το πρόσωπο «κλειδί» στην υπόθεση Αμπουμπακαρί Κοϊτά που απασχολεί την ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Βέλγιο, εκτός από την ΑΕΚ για τον 25χρονο εξτρέμ υφίσταται ενδιαφέρον από την Σεντ Ετιέν, αλλά και από γερμανικούς και τουρκικούς συλλόγους.

Ο Ματίας Αλμέιδα φέρεται να έχει ξεχωρίσει τον άσο της Σιντ Τρούιντεν, καθώς πληροί τις προϋποθέσεις που έχει θέσει.

Το συμβόλαιο του Αμπουμπακαρί Κοϊτά εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2025, ωστόσο στη βελγική ομάδα εμφανίζονται ως σκληροί διαπραγματευτές.

«Δεν βιαζόμαστε να ξεφορτωθούμε τους παίκτες μας. Δεν θέλουμε να τους πουλήσουμε απλως για να το κάνουμε. Θα πρέπει να είναι ένα καλό deal για τον ποδοσφαιριστή και τον σύλλογο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Πίντο.

Η Σιντ Τρούιντεν απέκτησε τον Κοϊτά έναντι 1 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, δεν συζητά την παραχώρηση του με λιγότερο από 4 εκατ. ευρώ.

«Οι νέοι παίκτες είναι ζωτικής σημασίας για το μέλλον της ομάδας μας. Όχι μόνο οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να εξασφαλίσουμε την ανάπτυξη των ταλέντων μας».

«Κανένα θέμα συζήτησης ή συμφωνίας για τον Ελίασον»

Η ΑΕΚ βάζει τέλος στα σενάρια περί συζητήσεων με ομάδες για τον Νίκλας Ελίασον.

Συνεχή είναι τα δημοσιεύματα τις τελευταίες ημέρες αναφορικά με το μέλλον του Νίκλας Ελίασον.

Χθες στη Σουηδία αποκάλυπταν πρόταση της μεξικανικής Πούμας ύψους 5,5 εκατ. ευρώ. Επίσης, στη Βραζιλία αναφέρουν πως η Γκρέμιο τα έχει βρει σε όλα με τον 28χρονο εξτρέμ και βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ.

Από την Ένωση, ωστόσο, ξεκαθαρίζουν πως «Δεν υπάρχει κανένα θέμα συζήτησης ή συμφωνίας για τον Ελίασον». Με αυτόν τον τρόπο βάζουν φρένο στα σενάρια. Mε τον Σουηδό να βρίσκεται στην Ολλανδία και να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία των «κιτρινόμαυρων» για τη νέα σεζόν.

AEK-Alkmaar Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News