Παναθηναϊκός: Εξετάζει Παλάσιος για αντι-Παβόν η Γκρέμιο

Για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιήθηκε ο Παλάσιος σε τρία χρόνια!

Σε πρώτο πλάνο για την αντικατάσταση του Παβόν στην Γκρέμιο υπάρχει η περίπτωση του Παλάσιος, ο οποίος μένει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να αποκτήσει τον Κρίστιαν Παβόν, με τους Βραζιλιάνους βέβαια να υποστηρίζουν ότι έχει γίνει επίσημη πρόταση που απορρίφθηκε από την Γκρέμιο, κάτι που προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε κάθε περίπτωση, η αποχώρηση του Αργεντινού εξτρέμ από τον σύλλογο της Λατινικής Αμερικής θεωρείται δεδομένη και ήδη η Γκρέμιο αναζητά στο μεταγραφικό παζάρι τον αντικαταστάτη του, έχοντας ψηλά στην λίστα δύο παίκτες πολύ γνωστούς στο ελληνικό κοινό.

Προτεραιότητα μοιάζει να είναι ο Σεμπάστιαν Παλάσιος, που αποχώρησε από το «Τριφύλλι» ως ελεύθερος, ενώ ακολουθεί ο Ελίασον της ΑΕΚ, με τον οποίον μάλιστα το «portaldogremista.com.br» τονίζει ότι υπάρχει ήδη συμφωνία και μένει το «ΟΚ» της ΑΕΚ.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News