Παναθηναϊκός: Στρέφεται στον Ελληνικό στοιχείο ο Επτάστερος!

Μήτογλου: «Δεν ξεκινήσαμε καλά, έχω μερίδιο ευθύνης»

Ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ποιοτικά στελέχη της ομάδας του, ανανέωσε τους key players (Ναν, Γκραντ, Γκριγκόνις), είναι έτοιμος να δώσει καλύτερο συμβόλαιο στον Ματίας Λεσόρ κι ο Εργκίν Αταμάν εκτός από ένα σημαντικό πυρήνα αθλητών που καλούνται του χρόνου να φέρουν το 8ο στην Αθήνα, θα στοχεύσει και στο να πάρει την έξτρα ώθηση που χρειάζεται από την ατομική βελτίωση συγκεκριμένων μονάδων.

Του Καλαϊτζάκη και του Σαμοντούροφ π.χ που ο κόουτς είπε ότι πιστεύει και θέλει να του δώσει κι άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Οι πράσινοι, υπό τη σκέπη της ασφάλειας που προσφέρει η παρουσία Αταμάν, πρέπει εκτός από το σήμερα να απασχολούνται και για το αύριο.

Έχουν τις υπογραφές του Μαντζούκα, του Αβδάλα, μπορούν να φέρουν πίσω όποτε θέλουν τον Γιώργο Παπαγιάννη (που είναι μόλις 26 ετών), την ώρα που απέναντι ετοιμάζονται να κάνουν Έλληνες, Σέρβους και Γάλλους, όσο τρώνε χυλόπιτες ως κι από τον Βασίλη τον Χαραλαμπόπουλο!

Η ομάδα διαθέτει ένα δυνατό, καλά κατασκευασμένο ρόστερ, μένει να δούμε πως ο κόουτς θα καταφέρει να το αναπτύξει βάζοντας όλα τα κομμάτια «μαζί» κι αν υπάρχει σπουδή εκτός από πρωταθλητισμό να προσεχθεί και το ελληνικό στοιχείο.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News