Παναθηναϊκός: Ιδανική η κατάληξη με Μαντζούκα!

Παναθηναϊκός: Στο κόλπο και ο Μαντζούκας!

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα σκληρύνει αγωνιστικά στον Αρη. Είδαμε ότι φέτος οι Βόρειοι ήταν μια μικρογραφία του Ολυμπιακού με παιχνίδι στα όρια του φάουλ, πολύ ξύλο και …ωμό παιχνίδι.

Ο Μαντζούκας είναι πιο δαντελωτός στο παιχνίδι του και στο Αλεξάνδρειο θα έχει την ευκαιρία να γίνει πιο τραχύς.

Σχολείο ο Άρης, μπορεί τα χρόνια της δόξας του να έχουν παρέλθει προ πολλού όμως για έναν φέρελπι παίκτη είναι ότι πρέπει το περιβάλλον της Θεσσαλονίκης για εξατομικευμένη εκπαίδευση, επαγγελματική ανάπτυξη και συμβουλευτική.

Είδαμε πόσο ωφελήθηκε ο Βασίλης Τολιόπουλος που έφτασε ως την εθνική ομάδα και φέτος ήταν το πιο hot ονομα που κυκλοφορούσε στην πιάτσα.

Ο νεαρός έσωσε την καριέρα του, ας μην ξεχνάμε ότι στο λιμάνι του είχαν χρεώσει την ιστορία διαρροής του περίφημου ηχητικού με τον Γιώργο Πρίντεζη όταν ενημέρωνε την ομήγυρη ότι οι Αγγελόπουλοι δεν είχαν φράγκο!

Το κωμικό είναι ότι μέχρι πρότινος πολλοί οπαδοί των λιμανίσιων ζητούσαν από την διοίκησή τους να φέρει τον Τολιόπολου πίσω!

Ευλογία ο Άρης για τους μικρούς, εκεί οι αθλητές έχουν πρόσβαση σε καλές αθλητικές εγκαταστάσεις και προπονήσεις καθώς και σε μέντορες του σπορ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News