Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Το δίδυμο στο Europa και η μεταγραφή στόπερ

Super League: Η βαθμολογία των πλέι οφ μετά το Παναθηναϊκός-ΑΕΚ

Το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού κάνει λόγο για την απόκτηση και ενός κεντρικού αμυντικού υπό προϋποθέσεις.

Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή διαθέτει τους Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Γεντβάι, Πάλμερ Μπράουν ενώ και ο Αράο αγωνίζεται ως στόπερ.

Όμως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά με πρώτο να είναι η χρησιμοποίηση του Αράο τον οποίο ο Αλόνσο φαίνεται να προτιμά στο κέντρο.

Από τους υπόλοιπους 4 μόνο ο Γεντβάι έχει παιχνίδια στα πόδια και είναι ένας παίκτης που μπορείς να εμπιστευτείς αυτή την περίοδο.

Ο Σένκεφελντ είχε μείνει αρκετούς μήνες εκτός καθώς δεν υπολογίζονταν από τον Τερίμ ενώ οι Μάγκνουσον και Πάλμερ Μπράουν επέστρεψαν μετά από 1 χρόνο στις προπονήσεις.

Έτσι οι δυο τελευταίοι είναι δεδομένο πως θα χρειαστούν χρόνο γι’αυτό και προπονούνται σε διαφορετικούς ρυθμούς (συνήθως την μία μέρα κάνουν προπόνηση και την επόμενη αποφόρτιση).

Όσο για τον Σένκεφελντ, αποτελεί ερωτηματικό η περίπτωση του με τον Άλόνσο να αναμένεται να πάρει την απόφαση.

Αν ο Ουρουγουανός δεν μείνει ικανοποιημένος από τους παραπάνω τότε θα γίνει η μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού.

Το μόνο όνομα που έχει ακουστεί για αυτήν την θέση είναι αυτό του Χατζηδιάκου χωρίς πάντως να υπάρχει ακόμα κάτι προχωρημένο.

Τέλος, αυτή η μεταγραφή θα αργήσει και ίσως είναι η τελευταία που θα γίνει με αποτέλεσμα τα πράγματα τουλάχιστον για πρώτα ευρωπαϊκά προκριματικά να είναι ξεκάθαρα.

Έτσι, φαβορί για το κέντρο της άμυνας στους πρώτους ευρωπαϊκούς αγώνες της σεζόν θα είναι το περσινό αμυντικό δίδυμο δηλαδή ο Αράο με τον Γέντβαι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News