Παναθηναϊκός: Πρώτο φιλικό στην Αυστρία - Η ώρα και το κανάλι

Παναθηναϊκός: «Βροχή» από γκολ στην Αυστρία - Έμφαση στα τελειώματα (vid)

Το πρώτο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει σήμερα ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός την ανεπίσημη πρεμιέρα του σήμερα στις 19:00, με την ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο να αντιμετωπίζει την ερασιτεχνική Ουνιόν Χάους στην Αυστρία.

Έπειτα από τις πρώτες μέρες στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία για ένα φιλικό ξεμούδιασμα. Ευκαιρία για τον Ντιέγκο Αλόνσο να δει για πρώτη φορά τους παίκτες του εκτός προπονήσεων και του εσωτερικού διπλού.

Το βασικό στο πρώτο ανεπίσημο φιλικό της σεζόν είναι να αρχίσουν να περνούν από τη θεωρία των προπονήσεων στην πράξη οι παίκτες, με τον νέο κόουτς.

Ειδικότερα, σε μια περίοδο που λείπουν οι διεθνείς που βρίσκονται στο Euro αλλά και ο Φώτης Ιωαννίδης που είναι «λαβωμένος» και θα ενσωματωθεί στην ομάδα μετά την επιστροφή από το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

O φιλικός αγώνας έχει σέντρα στις 19.00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 1HD.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News