Παναθηναϊκός: Στο... πάνθεον ο Κέντρικ Ναν!

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 81-72: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Προσπαθούμε να θυμηθούμε άλλον σουτέρ στα κυβικά του Κέντρικ Ναν και δυσκολευόμαστε.

Ο τρόπος που κινείται με άνεση όταν ντριμπλάρει, το footwork που επιδεικνύει μέχρι το πόσο χαμηλώνει για να αποφύγει τον αμυντικό είναι λες και βγήκε από βιντεοπαιχνίδι.

Κοντά στα κυβικά του θεωρούμε τον Ντρου Νίκολας αλλά αυτός από κάποιο σημείο και μετά χρησιμοποιούνταν από τον Ζοτς ως αμυντικό όπλο.

Ο Αταμάν τον Κέντρικ τον έχει για να εκτελεί. Ο τύπος σουτάρει από παντού και με κάθε τρόπο. Side step, step back, fadeaway ενώ τα τρίποντα με ένα πόδι έχουν γίνει πλέον σήμα κατατεθέν.

Volume shooter που θα…μαστιγώσει και θα τιμωρήσει ανελέητα τις άμυνες που θα τον αφήσουν με μερικά εκατοστά χώρου.

Ο Ναν έχει μια τεράστια προοπτική στον αριθμό των τρόπων με τους οποίους μπορούν να αξιοποιηθούν οι μοναδικές του ικανότητες και ο άχαστος καρπός του.

Νομίζουμε ότι δεν υπήρχε καλύτερο σενάριο από το να καταλήξει στην Αθήνα, δίπλα σε έναν προπονητή που έχει εξελίξει Μίσιτς, Λάρκιν και του αρέσει να αφήνει στις βεντέτες του ελευθερίες.

Μας αρέσει πολύ στον Ναν η ωριμότητα που επιδεικνύει, το πως μιλάει σε συνεντεύξεις, η συνολική του νοοτροπία.

Θα γίνει σημαία στον Παναθηναϊκό, το πόσο καλός είναι το ξέρουμε, αναρωτιόμαστε πόσο χρόνο θα του πάρει να μπει δίπλα στους τιτάνες της παναθηναϊκής ιστορίας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News