Βρήκε τον αντί-Στράντμπεργκ η ΑΪΚ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Σουηδία ο 31χρονος επιθετικός Χενόκ Γκοιτόμ συγκεντρώνει την δεδομένη στιγμή πιθανότητες να αποτελέσει τον αντί-Στράντμπεργκ στην επιθετική γραμμή της ΑΪΚ Στοκχόλμης.

Ο Κάρλος Στράντμπεργκ επέστρεψε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας μετά τον δανεισμό του στην ΑΪΚ και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή των Ρώσων.

[ads2]

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League συνεχίζει να διατηρεί κάποιες (λιγοστές) ελπίδες για την επέκταση του δανεισμού του, όμως, αυτήν την ώρα οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της και όπως όλα δείχνουν θα χάσει τον πιο ποιοτικό επιθετικό που διαθέτει στο ρόστερ της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Σουηδία η απώλεια του 20χρονου επιθετικού είναι πιθανό να «αναγκάσει» την ΑΪΚ να ενεργοποιήσει την λύση που ακούει στο όνομα Χενόκ Γκοϊτόμ. Ο 31χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από την Χετάφε και καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού προπονείται με την ομάδα της Στοκχόλμης από την οποία έφυγε για την Ισπανία με απολογισμό 18 γκολ!

Ο Γκοϊτόμ έχει αγωνιστεί ακόμα σε Μούρθια, Βαγιαδολίδ, Αλμερία, Ουντινέζε και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των οπαδών της ΑΪΚ, που πιέζουν την διοίκηση της ομάδας (και τον ίδιο) για το… deal! Απόφαση οριστική δεν υπάρχει ακόμα, εντούτοις η περίπτωσή του μοιάζει πλέον πιο ελκυστική μετά το «διαζύγιο» με τον Στράντμπεργκ και αν καταφέρει η ΑΪΚ να τον υπογράψει θα έχει καλύψει με μεγάλη επιτυχία το κενό που αφήνει ο Στράντμπεργκ.

πηγή: sdna.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News