«Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό - Ζήτησε περισσότερα» (pic)

"Μαύρα" γενέθλια - Δεν κατέβηκε στη Λιβαδειά και έμεινε στο "Χ" το "τριφύλλι"

Αποχωρεί οριστικά από τον Παναθηναϊκό ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, σύμφωνα με τη NOVA.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του συνδρομητικού καναλιού, novasports.gr, αναφέρει πως ο Κουλιμπαλί δεν θα παραμείνει στο τριφύλλι.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει: «ο δεξιός οπισθοφύλακας επιθυμούσε την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και γι΄αυτό το λόγο αντιπρότεινε στον Νίκο Νταμπίζα ένα συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με την αρχική πρόταση, αλλά όχι τόσο υψηλές, καθώς ο έμπειρος μπακ αντιλαμβάνεται τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός. Όμως η απάντηση του Νίκου Νταμπίζα ήταν …γρήγορη και αρνητική.

Μετά από αυτή την απάντηση, ο Κουλιμπαλί αποφάσισε να κλείσει το κεφάλαιο – Παναθηναϊκός, αν και ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στα ελληνικά γήπεδα και το Τριφύλλι.

Ο Κουλιμπαλί ελπίζει μέχρι και την τελευταία στιγμή, καθώς έχει δεθεί με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο θεωρεί πως κατά 98% θα αποχωρήσει από το σύλλογο και αυτό το διάστημα εξετάζει προτάσεις που έχει από αγγλικές, γαλλικές, γερμανικές, τούρκικες και κυπριακές ομάδες».

Δείτε το δημοσίευμα:

«Τέλος ο Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό - Ζήτησε περισσότερα» (pic)

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News