«Ο Ατζούν πάει μεγάλη τουρκική εταιρία ως μέγα χορηγό στον Παναθηναϊκό»

«Ο Ατζούν πάει μεγάλη τουρκική εταιρία ως μέγα χορηγό στον Παναθηναϊκό»

Ο mr. Survivor επιστρέφει στο πράσινο παρασκήνιο, κάνοντας μεγάλο colpo grosso και φέρνοντας έναν κολοσσό σαν χορηγό στο ποδοσφαιρικό τμήμα του συλλόγου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα radar.gr, ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζεται να πυροδοτήσει βόμβα στα ενδότερα του Παναθηναϊκού, φέρνοντας deal εκατομμυρίων στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προσπαθεί να ολοκληρώσει συμφωνία με μεγάλη Τουρκική εταιρεία αλλάζοντας τα δεδομένα στα χορηγικά του Τριφυλλιού, με εκατομμύρια ευρώ να μπαίνουν στα ταμεία της ομάδας.

Και το όνομα της εταιρείας αυτής; Ο λόγος για την περίφημη Turkish Airlines, που κοσμεί εδώ και πολλά χρόνια το όνομα της Euroleague, η οποία την έκανε γνωστή σε όλους τους Έλληνες μπασκετόφιλους.

Οι επόμενες ημέρες αναμένεται να φέρουν ραγδαίες εξελίξεις στους «Πράσινους», με το εν λόγω θέμα και όχι μόνο να ταλανίζουν την πράσινη πραγματικότητα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News