Κορυφαίος στην προπόνηση ο Αϊτόρ, υπολογίζεται κανονικά ο Σένκεφελντ

Ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη του προπόνηση επί Χρήστου Κόντη, ενώ ανάρρωσε ο Μπαρτ Σένκεφελντ.

Κορυφαίος στην προπόνηση ο Αϊτόρ, υπολογίζεται κανονικά ο Σένκεφελντ

Ο Ισπανός εξτρέμ του Παναθηναϊκού έδειξε τις προθέσεις του από το Instagram, όταν και ενημέρωσε τον κόσμο πως επέστρεψε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, μετά από άδεια που πήρε από το Τριφύλλι για τη γέννηση της κόρης του.

Ο σκόρερ στον τελευταίο τελικό των «πρασίνων» το 2022 κόντρα στον ΠΑΟΚ, «πέταξε» στην κυριολεξία στην προπόνηση και έστειλε μήνυμα στον Κόντη ενόψει του τελευταίου αγώνα της σεζόν με τον Άρη στο Πανθεσσαλικό για το Κύπελλο Ελλάδος.

Από την άλλη, ο Σένκεφελντ ενδέχεται να συμπεριληφθεί στην τελευταία 18άδα της σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Αϊτόρ δεν υπολογιζόταν από τον Φατίχ Τερίμ, ενώ ο Σένκεφελντ είχε πάρει τον ρόλο του 4ου στόπερ στην ομάδα, κάτι το οποίο δεν έγινε αποδεκτό από τον Ολλανδό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News