Παναθηναϊκός: Αυτό έλειψε στο Τριφύλλι...

Ομολογουμένως το δικαιότερο αποτέλεσμα του ντέρμπι θα ήταν ο “άσος”, αλλά τέτοια ώρα, τέτοια λόγια για μια ομάδα που της κόβονται τα πόδια όποτε είναι να διεκδικήσει στόχους.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-2: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού (vid)

Οι πράσινοι την Κυριακή ήταν καλύτεροι για 60 λεπτά. Η ομάδα όμως παραμένει αγύμναστη και φοβική.

Το κακό είναι ότι το ματς το είδαν και στη Θεσσαλονίκη, βέβαια ο Αρης δεν έχει ποιοτικές μονάδες σαν τον Ποντένσε και τον Φορτούνη όμως διαθέτει κι αυτός τα δικά του όπλα που δεν είναι σίγουρο ότι θα μπορέσουν να ματσάρουν οι παίκτες του Κόντη.

Το κακό ήταν πως στα τελευταία 30 λεπτά ο Παναθηναϊκός δεν έβγαζε ένταση, υστερούσε στο πρέσινγκ του αντιπάλου από τον οποίο έλειπε κι ο Τσικίνιο που δίνει το έναυσμα για τα πάντα στον άξονα.

Με τον άθλιο Βιλένα και τους soft Σλοβένους ο Παναθηναϊκός δεν άντεχε να πιέσει ψηλά και αυτό φάνηκε έντονα.

Ο Ολυμπιακός έκανε αλλαγές κι όλοι πρόσφεραν, ο γηπεδούχος έκανε πέντε αλλαγές και ο ένας ήταν χειρότερος του άλλου.

Τώρα η κατάσταση είναι…ας κόψουν το λαιμό τους να πάρουν το κύπελλο ακόμα και…κουτσοί!

Έχουν μαζευτεί ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ και θα είναι κρίμα να ναρκοθετηθεί από τον Μάη και η επόμενη περίοδος με τον κόσμο να ψάχνεται να ξεσπάσει!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr