Παναθηναϊκός: Τι θα γίνει με Μπερνάρ; - Η επόμενη μέρα

Παναθηναϊκός: Στο ρυθμό ενός ακόμα... τελευταίου χορού - Στο Γαλαξία του Μπερνάρ!

Το όμορφο ποδόσφαιρο είναι το απλό, όπως είχε πει και ο απόλυτος influencer του σύγχρονου ποδοσφαίρου, Γιόχαν Κρόϊφ.

“Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι πολύ απλό, το να παίζεις απλό ποδόσφαιρο είναι το πιο δύσκολο πράγμα᾽᾽.

Αυτή την απλότητα, αυτό το εύκολο που παράλληλα είναι και το πιο δύσκολο, έβαλε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού φέτος ο Μπερνάρ Ντουάρτε που θα έχει την ευκαιρία το Σάββατο να αποχωρήσει από την χώρα με ένα τίτλο. Ο καλός Μπερνάρ μπορούσε να αλλάξει την ζωή του Παναθηναϊκού.

Μπορούσε να του δώσει πράγματα που τόσο του λείπουν χρόνια από το παιχνίδι του, όπως οι κάθετες πάσες, η γρήγορη σκέψη και η σωστή αντίληψη του παιχνιδιού, το απρόβλεπτο στις επιλογές στο επιθετικό τρίτο, σε ένα σύνολο που δυσκολεύεται να βρει την σωστή επαφή με ικανοποιητική συχνότητα.

Ταίριαξε καλά ο Βραζιλιάνος με Μπακασέτα, Ιωαννίδη και του χρόνου το 66% της εξίσωσης ίσως απουσιάζει από το Κορωπί μιας κι ο Βραζιλιάνος πάει στην χώρα του και για τον Φώτη υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που κάνουν ουρά για την απόκτησή του.

Μόνο εύκολη δεν είναι η αναπλήρωση του κενού ενός μέσου που σκοράρει, πασάρει, καθοφηγεί και ηγείται…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News