Παναθηναϊκός: «Κύμα» αποχωρήσεων, ίσως φύγει και ο Σπόραρ

Παναθηναϊκός: «Κύμα» αποχωρήσεων, ίσως φύγει και ο Σπόραρ

Γνωστά έγιναν τα πρώτα ονόματα που αποχωρούν το προσεχές καλοκαίρι από το Τριφύλλι, με το παρασκήνιο να συνδέει και τον Σλοβένο επιθετικό στο σενάριο αυτό.

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, με τους Μπερνάρ και Χουάνκαρ να έχει γίνει ήδη γνωστό ότι θα αποτελέσουν παρελθόν με τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Από εκεί και πέρα, μετά το περιστατικό που υπήρξε με τον Ακαϊντίν, χάθηκαν και οι όποιες ελπίδες είχε να παραμείνει στο Τριφύλλι, αφού πλέον είναι ειλημμένη η απόφαση της οριστικής του αποχώρησης από το κλαμπ.

Οι «Πράσινοι» δεν βρίσκουν τη χρυσή τομή στις συζητήσεις με τον Τούκου Παλάσιος, αφού το υψηλό κασέ που αποτιμά για την δεδομένη του ποδοσφαιρική αξία δεν πλησιάζεται από τους ιθύνοντες της ΠΑΕ.

Τέλος, εξελίξεις αναμένονται και με ποδοσφαιριστές που έχουν συμβόλαιο όπως ο Αντράζ Σπόραρ, για ενδεχόμενη πώληση ή πρόωρη κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News