Παναθηναϊκός: «Κατέθεσε μήνυση ο Φατίχ Τερίμ»
Με κάποιους «πονοκεφάλους» συνοδεύτηκε η επιστροφή του Φατίχ Τερίμ στην Τουρκία μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό.
Ο Φατίχ Τερίμ δεν βρίσκεται πια στην Αθήνα, αφού την Κυριακή αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη.
Θεωρητικά, μετά τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό, ο «αυτοκράτορας» θα έχει ελεύθερο χρόνο για την οικογένεια του και τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητες του (γράφτηκε πως θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να ξεκουραστεί).
Ωστόσο, με την άφιξη του σε τουρκικό έδαφος, ο Τερίμ έχει να διευθετήσει άλλα ζητήματα, νομικής φύσεως.
Οι δικηγόροι του 71χρονου προπονητή κατέθεσαν σήμερα μήνυση σε βάρος της τράπεζας «Denizbank» και αξιώνουν αποζημίωση για ηθικούς και οικονομικούς λόγους.
Για τον ίδιο λόγο, το δικηγορικό γραφείο που εκπροσωπεί τον Τερίμ, μήνυσε την πρώην λογίστρια και στενή φίλη του, Σεσίλ Ερζάν, η οποία κατηγορείται για υπεξαίρεση χρημάτων από ποδοσφαιριστές, προπονητές και ανθρώπους του τουρκικού ποδοσφαίρου και αντιμετωπίζει ποινές πολυετούς φυλάκισης.
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ: Η λεπτομέρεια που καθορίζει την έδρα της ρεβάνς
- Παναθηναϊκός: «Στο κάδρο ο Πάτρικ Μπεργκ, οι υψηλές απαιτήσεις της Μπόντο Γκλιμτ»
- Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τα «έσκασε» για Τεττέη, Παντελίδη!
- Παναθηναϊκός: Τα «αόρατα εκατομμύρια» στην υπόθεση Αντίνο
- Παναθηναϊκός: O νέος ρόλος του Μπακασέτα που έδωσε απαντήσεις