Παναθηναϊκός: Το νόημα στον Εξάστερο - Η αρχή της εκτόξευσης!

Παναθηναϊκός - Προμηθέας 90-82: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ότι κι αν γίνει σε λίγες μέρες στο Βερολίνο ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για τα καλά σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια ο πήχης κατέβηκε απότομα. Εκεί που μιλούσαμε για κατάκτηση της Ευρωλίγκας αρχίσαμε να θεωρούμε επιτυχία την οκτάδα, πριν από την οκτάδα, ήταν το Final 4 – στην περίπτωση του Εξάστερου είχε γίνει κάτι σαν όνειρο το τελευταίο.

Φτάσαμε να μιλάμε ακόμα και για μια …τίμια εκπροσώπηση του brand, κάτι που από το 1993 ήταν αυτονόητο και ποτέ κανείς δεν τόλμησε να το παρουσιάσει ως επιτυχία.

Το κλαμπ έψαχνε στόχους μικρότερους απλά για να τους πιάσει: πήγε πολύ πίσω, αλλά όλο αυτό ήταν μια φάση παρακμής που όλες οι μεγάλες ομάδες περνάνε.

Απλά το προηγούμενο διάστημα μετρήσαμε τις αντοχές του κοινού απέναντι σε ήττες που σε ορισμένες περιπτώσεις ήταν πολύ σκληρές.

Αν κρίνουμε από τον τρόπο που εξαφανίστηκαν 11.200 εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν, οι Παναθηναϊκοί δεν ήταν διατεθειμένοι να αφήσουν χωρίς στήριξη το τμήμα που τους κράτησε στα κατάμαυρα χρόνια του ποδοσφαίρου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News