Παναθηναϊκός Europa League: Ημερομηνίες και πιθανοί αντίπαλοι

Απίστευτη τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας (vid)

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να τα δώσει όλα στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στον Αρη, με τον στόχο να είναι διπλός!

Εκτός Ευρώπης μέσω πρωταθλήματος, έμειναν ο Παναθηναϊκός και Άρης. Αυτό σημαίνει πως ο νικητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson στις 25 Μαΐου, θα κερδίσει εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το Τριφύλλι, σε περίπτωση που βγει στην Ευρώπη, τότε θα βρει μπροστά του δύσκολους αντιπάλους, όπως τον Άγιαξ (Ολλανδία), την Μπράγκα (Πορτογαλία), την Μόλντε (Νορβηγία), την Γκενκ (Βέλγιο) και την Μπεσίκτας (Τουρκία).

Στον 3ο προκριματικό γύρο θα μπει στην ανάμειξη η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία, ενώ στα play-off αυτό θα ισχύσει με την ΛΑΣΚ Λίντσερ (Αυστρία), την Τράμπζονσπορ (Τουρκία) και την Άντερλεχτ ή την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (Βέλγιο).

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτούς τους δύο τελευταίους γύρους θα έρθουν και ομάδες που θα μείνουν εκτός από τα προκριματικά του Champions League στο μονοπάτι των μη-πρωταθλητών, όπως Φενέρμπαχτσε (Τουρκία), Μπενφίκα (Πορτογαλία), Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία), Σάλτσμπουργκ (Αυστρία), Ρέιντζερς (Σκωτία), Λιλ (Γαλλία) και Σλάβια Πράγας (Τσεχία).

Αναφορικά με τις ημερομηνίες, τα παιχνίδια θα γίνουν από τις 23, 24 και 25 Ιουλίου, με τις ρεβάνς να είναι προγραμματισμένες για τις 30, 31 Ιουλίου και 1 Αυγούστου.

Οι πιθανοί αντίπαλοι στον 2ο προκριματικό γύρο
Άγιαξ 
(Ολλανδία)
Μπράγκα 
(Πορτογαλία)
Μόλντε 
(Νορβηγία)
Ο νικητής του ζευγαριού της Σέριφ Τιρασπόλ από τον 1ο προκριματικό γύρο
Χαποέλ Μπερ Σεβά 
(Ισραήλ)
Γκενκ 
(Βέλγιο)
Αούστρια Βιέννης 
(Αυστρία)
Ομόνοια 
(Κύπρος)
Μπεσίκτας 
(Τουρκία)
Ριέκα 
(Κροατία)
* Η κλήρωση του 2ου προκριματικού γύρου θα διεξαχθεί πριν γίνουν τα παιχνίδια του 1ου προκριματικού, γι’ αυτό και αναγράφεται ως πιθανός αντίπαλος ο νικητής του κάθε ζευγαριού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News