Παναθηναϊκός: Είναι στο χέρι τους...

Στο σημείο που έφτασε η χρονιά είναι αστείο να μιλάμε για προπονητικές παρεμβάσεις, όλα εξαρτώνται πλέον από τους παίκτες και τον εγωισμό που έχουν, αρκεί φυσικά να τους έχουν μείνει δυνάμεις.

Παναθηναϊκός: Η βαθμολογία και η τελική θέση στη Superleague

Το κακό ήταν πως στο β΄ μέρος του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός κατέβασε στροφές, μπήκαν και παίκτες που δεν …μύρισαν μπάλα και το κακό έγινε, τερματίζοντας 4ος.

Υπάρχει ενέργεια για τον τελικό; Oι haters του Γιοβάνοβιτς έλεγαν ότι η ομάδα περπατούσε επί των ημερών του.

Μέχρι που ήρθε ο Τερίμ με νέα προετοιμασία Δεκέμβρη μήνα να μην προλαβαίνει να μετρά θλάσεις. Όπως και να χει στο ντέρμπι είδαμε στο πρώτο μέρος ομάδα Γιοβάνοβιτς.

Με σφικτή άμυνα, φάσεις από αυτοματισμούς, χωρίς γιόμες και αναρχία με ανασταλτική ασφάλεια έχοντας Τσέριν και Πέρεθ να μένουν κοντά στα στόπερ.

Καλός ήταν ο γηπεδούχος, αν υπήρχε και μεγαλύτερη φαντασία στις φάσεις του Γερεμέγιεφ θα πήγαινες στα αποδυτήρια με 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο πήγες να κάνεις διαχείριση, σου έλειψαν πολύ Τσέριν-Μαντσίνι, έβαλε κι ο Ποντένσε το γκολ της ζωής του και μετά σε έπιασαν τα ψυχολογικά σου, αυτά που βλέπουμε από το 96 και μετά όποτε κρίνεται κάτι να παίζεις σαν χ@σμ@νος!

Ο Χρήστος Κόντης έχει 5 ημέρες για να δουλέψει τακτικά αλλά και πάλι επαναλαμβάνουμε από τους παίκτες εξαρτάται τι θα γίνει με τον Αρη το Σάββατο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News