Σώζεται μόνο με θαύμα... - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Βαθμολογία πλέι οφ: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά την νίκη επί του ΠΑΟΚ

Όλα για όλα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, χωρίς να κρατάει την τύχη στα χέρια του!

Μηδαμινές, πλέον, οι ελπίδες του Παναθηναϊκού για κατάκτηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου! Το Τριφύλλι θέλει πάση θυσία νίκη στην Τούμπα στο ματς με τον ΠΑΟΚ (25/4, 15:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague.

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε την περασμένη αγωνιστική στο ΟΑΚΑ με τον Ιωαννίδη, αλλά παίζοντας… ταμπούρι σε όλο το 2ο ημίχρονο το πλήρωσε και ισοφαρίστηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ (1-1). Το -5 από την 4η «Ένωση» παραμένει και τα πάντα γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Ένα ενδεχόμενο διπλό στην Τούμπα σήμερα, σίγουρα θα βοηθούσε, αλλά με τους «πράσινους» να μην κρατούν την τύχη στα χέρια τους, είναι απαραίτητη η βοήθεια κι από τα άλλα αποτελέσματα.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι θα αγωνιστεί στη Θεσσαλονίκη χωρίς του Χατζηγιοβάνη και Κουρμπέλη. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι τον Μαουρίτσιο στη διάθεσή του.

Σέντρα στο ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός σήμερα στις 15:00.

Οι… άστοχες δηλώσεις Μπόλονι μετά το «Χ» με την ΑΕΚ:

«Με πίεση το έζησα το ντέρμπι. Ήμασταν καλά προετοιμασμένοι. Κάναμε καλό πρώτο ημίχρονο. Κατά τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου χάσαμε την μπάλα. Οι αντίπαλοι πήραν πολλά ρίσκα. Κοιτάξτε τώρα αμφιταλαντεύομαι. Λένε πως όταν φέρνεις ισοπαλία εκτός έδρας είναι θετικό. Εγώ θα πω ότι σημερινό αποτέλεσμα είναι αδύναμο για τις δύο ομάδες».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News