Μακαμπι - Παναθηναικος στοιχημα: Προκαλούν οι αποδόσεις για πρόκριση!

Ο Παναθηναϊκός τα δίνει όλα για την ισοφάριση στο Game 4 με τη Μακάμπι στο Ισραήλ!

Παναθηναϊκός - Μακάμπι 95-79: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Όλα για όλα για τον Παναθηναϊκό στο Game 4 με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι (21:45) με τη νίκη να είναι μονόδρομος για να μείνει ζωντανό το όνειρο του Final-4!

Ο Παναθηναϊκός πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να αντιδράσει τώρα ή ποτέ αν δε θέλει να παρακολουθήσει το Final-4 του Βερολίνου εξ αποστάσεως.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχασε την ευκαιρία στο Game 3 με τη Μακάμπι στο Βελιγράδι και δεν έχει άλλα περιθώρια ενόψει του τέταρτου αγώνα των Playoffs, καθώς είναι πίσω με 2-1, με την «ομάδα του λαού» να θέλει άλλη μία νίκη για την πρόκριση και τους «πράσινους» να ψάχνουν την ολική ανατροπή.

Στη Novibet βλέπεις χωρίς προϋποθέσεις* Ευρωλίγκα!

Στο τρίτο ματς της σειράς ο Παναθηναϊκός ήταν κακός για 30’, μένοντας πίσω ακόμα και με -18 στο 24’, ενώ στην αρχή της τελευταίας περιόδου ήταν στο -11.

Ωστόσο η ομάδα του Αταμάν έκανε την απέλπιδα προσπάθεια ανατροπής και επέστρεψε στο παιχνίδι με ηγέτες Παπαπέτρου και Ναν, φτάνοντας στην ισοφάριση λίγο πριν το τέλος κι έχασε τη νίκη στις λεπτομέρειες, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία.

Δύο φάσεις στα τελευταία δευτερόλεπτα βρέθηκαν στο επίκεντρο για να υποβληθεί ένσταση από τους «πράσινους», για το τζάμπολ που δόθηκε στη φάση με την αλλοίωση το Λεσόρ στον Μπράουν και τη γραμμή που είχε πατήσει λίγο νωρίτερα ο Νίμπο.

Όμως ζητούμενο είναι η νίκη στο τέταρτο ματς για να γίνει το 2-2, με το τελευταίο δεκάλεπτο και την ένταση που έβγαλε η ομάδα και στις δύο πλευρές του παρκέ να είναι οδηγός. Η νίκη του Παναθηναϊκού για το 2-2 είναι σε απόδοση 1.73.

Για να έρθει η ισοφάριση πρέπει να βελτιωθούν πολλά και να έρθουν λύσεις από «κολώνες» των «πράσινων» που έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό στο Game 3. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Σλούκας που έμεινε στο μηδέν και τώρα καλείται να βγει πάλι μπροστά με σκορ και δημιουργία όπως στο Game 2 στο ΟΑΚΑ που είχε 29 πόντους. Οι Over 12.5 πόντοι από τον αρχηγό είναι σε απόδοση 1.89.

Τέλος, ανάμεσα στις 1000+ προσφερόμενες αγορές του αγώνα, μπορεί κάποιος να βρει ειδικά στοιχήματα ομάδων και παικτών, super ενισχυμένες αποδόσεις, και μία πλούσια γκάμα από στατιστικές επιλογές (πόντοι, ριμπάουντ, τρίποντα κ.ά).

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News