Ριζικές αλλαγές

Ριζικές αλλαγές

Στο Final-4 του Κυπέλλου η ομάδα παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών και δεν διακρίθηκε. Στο πρωτάθλημα υπέστη αποκλεισμό-σοκ μέσα στην Κυψέλη από τον ΑΟ Θήρας κι έμεινε εκτός τελικών.

Όλα αυτά φέρνουν ριζικές αλλαγές στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, κάτι που φάνηκε και σήμερα στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τον Πανναξιακό, για τις θέσεις 3-4 στην Α1.

[ads2]

Ο Δημήτρης Καζάζης άφησε εκτός αποστολής την Ζένια Τσίμα, η οποία ήδη θα πρέπει να θεωρείται ξένο σώμα από τον σύλλογο. Η αρχηγός(!) του τριφυλλιού φαίνεται πως δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν (υπενθυμίζεται πως πριν λίγο καιρό αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία ο σύζυγός της, Γιώργος Ρούσσης) και θα αποχωρήσει.

Κάτι παρόμοιο αναμένεται να συμβεί και με την Μπριζίτκα Μόλναρ. Η Σέρβα ακραία δεν δικαίωσε τις προσδοκίες και την υπέρβαση που έγινε για χάρη της μεσούσης της σεζόν και εξίσου το Σάββατο δεν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον τεχνικό του Παναθηναϊκού. Υπενθυμίζεται πως αυτή είναι η δεύτερη θητεία της με τα πράσινα, αφού το 2011 είχε πρωταγωνιστήσει στην κατάκτηση του τελευταίου πρωταθλήματος του τμήματος. Ωστόσο, φέτος δεν έδειξε με τίποτα την κλάση της και δεν έκανε τη διαφορά…

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News