Παναθηναϊκός: Το ανοικτό παράθυρο για μεταγραφή και η αλλαγή στη λίστα που αργεί

Ποιο είναι το μοναδικό σενάριο με το οποίο το Τριφύλλι θα προχωρήσει σε μια τελευταία μεταγραφική προσθήκη;

Οι δύο... βαρβάτες μεταγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός!

Η δήλωση της ευρωπαϊκής λίστας για τον Παναθηναϊκό έκλεισε οριστικά στις 4 Σεπτεμβρίου, μην κάνοντας κάποια τελευταία μεταγραφή τη συγκεκριμένη ημέρα.

Παρόλα αυτά, οι «Πράσινοι» θα μπορούσαν να ενισχυθούν τις προσεχείς ημέρες με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή, τον οποίον θα χρησιμοποιούν μόνο στη Super League και σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση του Conference League, να τον δηλώσουν, μετέπειτα.

Αυτό θα γινόταν, μόνο αν αποχωρούσε ο Αντράζ Σπόραρ, το όνομα του οποίου συνδέθηκε στενά με αρκετές ομάδες το τελευταίο διάστημα, αλλά καμία από αυτές δεν μετουσίωσε το ενδιαφέρον της σε κάτι… «χειροπιαστό».

Μένει να δούμε, λοιπόν, αν θα έχουμε κάποια εξέλιξη της τελευταίας στιγμής στον ποδοσφαιρικό, ο οποίος με την επιστροφή των διεθνών, σε μερικές ημέρες, καλείται να αντιμετωπίσει ένα σούπερ… ντέρμπι πρόγραμμα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr