Παναθηναϊκός: Μυθικό colpo - grosso Γιαννακόπουλου - Αταμάν, η απόλυτη ρελάνς!

Στην ομιλία που έκανε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παρουσία όλης της ομάδας στην Πύλο, αποκάλεσε τον Εργκίν Αταμάν “μαέστρο”.

Πότε η συνάντηση Γιαννακόπουλου-Αταμάν, η πρόταση του Παναθηναϊκού

Μεγάλη τιμή για τον κόουτς η προσφώνηση, κρίνοντας από το γεγονός ότι ο πρόεδρος δεν “κολλάει” με προπονητές, έχει απολύσει κάμποσους!

Μέσα σε λίγους μόνο μήνες ο Τούρκος στο ΟΑΚΑ μοιάζει σαν πατέρας όλων: αυστηρός και γενναιόδωρος, τρελός και παλληκάρι.

Τώρα που το ξανασκεφτόμαστε DPG-Εργκίν έχουν κάμποσα κοινά! Με χαρακτήρα νικητή ο κόουτς έλεγε στους παίκτες του πέρσι τον Αύγουστο ότι θα πάνε να κερδίσουν την Ευρωλίγκα κι οι αθλητές κοιτάζονταν μεταξύ τους, αφού ακόμα δεν είχαν κάνει ούτε προπόνηση μαζί!

Ο Αταμάν μπήκε αμέσως στο πετσί του ρόλου του, ήρθε στην Αθήνα διαβασμένος: ήταν ο άνθρωπος που εξηγούσε στον καθένα που βρίσκεται και ποιες απαιτήσεις υπάρχουν από αυτόν.

Ήταν ο τύπος που μέσα στη σεζόν θύμιζε υποχρεώσεις κι απαιτούσε προσοχή. Ήταν ο γνώστης της ψυχολογίας του αθλητή αλλά και του οπαδού του οποίου υπήρξε δυναμικός εκπρόσωπος με όσα έλεγε/ζήταγε.

Ήταν η ασπίδα στην ομάδα – σε προκαλούσε σχεδόν να τσακωθείς μαζί του, αφήνοντας το κλαμπ κατά μέρους.

Απαιτούσε με τη στάση του από όλους να είναι επαγγελματίες, να σέβονται την ομάδα όπως αυτός, να θυμούνται ότι αυτή είναι πάνω από όλους. Σαν προέκταση του προέδρου στην άκρη του πάγκου.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr