Άρης Γάτας: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε βαθμό με ΠΑΟΚ...» - Τι είπε για το μέλλον του Αλόνσο

Ο Άρης Γάτας σχολίασε τη λευκή ισοπαλία στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Άρης Γάτας: «Αν ο Παναθηναϊκός δεν έπαιρνε βαθμό με ΠΑΟΚ...» - Τι είπε για το μέλλον του Αλόνσο

Αναλυτικά όσα είπε στην Αθλητική Κυριακή:

«Μεγάλος ο χώρος στο στούντιο για να παίξουμε μπάλα. Η Αθλητική Κυριακή βγαίνει από δω, νομίζω, για πρώτη φορά.

Δεν έχασε ο Παναθηναϊκός και έδειξε σφυγμό. Η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν ήταν καλή, αλλά αυτό που του δίνει τη δυνατότητα από δω και στο εξής, είναι να μοντάρει την ομάδα ο Αλόνσο. Ο Ουναχί με μια προπόνηση και μετά από μεγάλο ταξίδι μπήκε να παίξει σε έναν σκληρό αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός έπαιξε συντηρητικά με ένα build up από πίσω, τα κατάφερε ανά διαστήματα. Στο β ημίχρονο έπαιξε πιο επιθετικά, είχε 2-3 ευκαιρίες.

Πλέον ανοίγει μια σειρά από ντέρμπι. Θα παίξει με ΑΕΚ, Μπόρατς και Ολυμπιακό. Κανένα πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί από τον Σεπτέμβρη.

Αν δεν έπαιρνε βαθμό ο Παναθηναϊκός, τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Αφήνει κάποιες θετικές εκλάμψεις η ομάδα, ακόμα χτίζεται. Στις ομάδες κορυφής και ειδικά με τέτοιες επενδύσεις από τον ΠΑΟ, το βάρος θα πέσει στον προπονητή.

Είναι αντι-ποδοσφαιρικό αν συζητάμε ότι ο Αλόνσο είναι καλός ή κακός προπονητής. Όλοι μαζί δεν είναι ούτε δύο εβδομάδες. Δεν ξέφυγαν οι διώκτες του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και ανασυντάσσεται.

Έμειναν ευχαριστημένοι και οι δύο. Δεν ξέρω τι εισπράττεις. Είχε κάποιες ευκαιρίες ο ΠΑΟ με Πελίστρι και Ιωαννίδη…»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr