Κατσουράνης: «Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε για να μη χάσει!» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης εξέφρασε την άποψή του για το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό.

Κατσουράνης: «Κυρίαρχος ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός κατέβηκε για να μη χάσει!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε στους Betarades:

«Τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές η μοναδική ομάδα που δεν έχει κάνει γκέλα είναι ο ΠΑΟΚ. Ο Αλόνσο κατέβασε τον Παναθηναϊκό για να μη χάσει. Δεν είχε άλλο στόχο στο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος στον αγώνα, θα μπορούσε να είχε ανοίξει το σκορ στο πρώτο ημίχρονο, το δεύτερο ήταν πιο ισορροπημένο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μπορούσε να επιτεθεί. Ο Τετέ δεν προλάβαινε να καλύψει τον Μπάμπα.

Στα χαφ είχε ιδιαίτερο πρόβλημα ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Είχε κάποια ξεσπάσματα στην επίθεση , ειδικά στο τέλος του ημιχρόνου που ο Πελίστρι έχασε το… άχαστο.

Ο Σαμάτα δεν ήταν καλός, ένα φάουλ που πήρε που δεν ήταν φάουλ. Η διαιτησία ήταν καλή. Η ισοπαλία ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Παναθηναϊκό. Ο Αλόνσο προσπάθησε να μαζέψει την ομάδα, ίσως, για αυτό άργησε να κάνει αλλαγές. Μπορώ να τον καταλάβω.

Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό

Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο ΠΑΟΚ είχε κακές αποφάσεις στο τελευταίο τρίτο. Όσες φορές έφτασε ο Παναθηναϊκός, είχε καλύτερες αποφάσεις. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει πολύ περισσότερο με τον Ιωαννίδη.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr