Παναθηναϊκός: Η σκέψη για... σούπερ έκπληξη στην ενδεκάδα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ντιέγκο Αλόνσο να ετοιμάζει εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

Αλόνσο: «Έχουμε δύο πρόσωπα» - Οι δηλώσεις μετά το Καλλιθέα-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει σήμερα στην Τούμπα έχοντας στο μυαλό του μόνο το αποτέλεσμα της νίκης, το οποίο θα τον κρατήσει εντός στόχου που είναι φυσικά η διεκδίκησει του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα για να γίνει αυτό θα πρέπει όσοι αγωνιστούν να είναι πλήρως αφοσιωμένοι στο στόχο και παράλληλα να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδά τους όσο περισσότερο μπορούν.

Μάλιστα ο Ντιέγκο Αλόνσο σκέφτεται ήδη να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην ενδεκάδα και να χρησιμοποιήσει βασικό τον Αζεντίν Ουναχί, ο οποίος δεν έχει επίσημο παιχνίδι με τους πράσινους, ενώ παράλληλα δεν έχει προλάβει να κάνει πολλές προπονήσεις με τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα μια άλλη απόφαση του Αλόνσο που ίσως αιφνιδιάσει, είναι η χρησιμοποίηση του Τετέ στα δεξία κι όχι στ’ αριστερά που τον έχουμε συνηθίσει.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr