Άρης Γάτας: Η «βόμβα» για τον διαιτητή της Τούμπας

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Άρης Γάτας τοποθετήθηκε για το ματς της Τούμπας απέναντι σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός στεκόμενος στο κομμάτι της διαιτήσιας.

Γάτας: «Υπογραφή Τερίμ στη νίκη του Παναθηναϊκού - Κίνηση ματ στον Αλμέιδα!» (vid)

Ο δημοσιογράφος Άρης Γάτας σε ανάρτηση που προχώρησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook αναφέρθηκε στη διαιτησία του χθεσινού ντέρμπι και στον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε ο Φώτης Ιωαννίδης που είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Το θέμα της βραδιάς με τον διαιτητή της Τούμπας δεν είναι γιατί δεν έδωσε το πέναλτι που διαμαρτύρεται ο Παναθηναϊκός στον Τετέ,γιατί πέναλτι μάλλον δεν υπάρχει,το ζήτημα βρίσκεται στην συμπεριφορά του απέναντι στον Ιωαννίδη απο το πρώτο λεπτό,που τον σάπιζαν στο ξύλο και του έδειχνε κίτρινη ο ελίτ διαιτητής…Στον κορυφαίο παίκτη του τριφυλλιού ο διαιτητής φέρθηκε άθλια και δεν τον «προστάτευσε» με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο στα σφυρίγματα φάουλ.Εκεί πρέπει να ψαχτούν και να δουν αν ήταν τυχαία αυτή η συμπεριφορά προς τον καλύτερο Έλληνα ποδόσφαιριστή αυτή την εποχή και όχι γιατί δεν δόθηκε ένα πέναλτι».

Δείτε τη δημοσίευση:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr