Παναθηναϊκός: Βαθμολογικό SOS για τη συνέχεια - Τα κρίσιμα ντέρμπι

Το Τριφύλλι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από τη Θεσσαλονίκη, με το 0-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ να αποτελεί μια δίκαιη αποτίμηση όσον αφορά τις ευκαιρίες του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Βαθμολογικό SOS για τη συνέχεια - Τα κρίσιμα ντέρμπι

Πλέον, ο Παναθηναϊκός στρέφεται στις μονομαχίες που έχει μπροστά του και εκμεταλλευόμενος την γκέλα του Ολυμπιακού κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», θέλει να καλύψει το χαμένο έδαφος στη βαθμολογία.

Έτσι, την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ, σε ένα must-win παιχνίδι στο οποίο είναι επιτακτική ανάγκη το τρίποντο στο κυνήγι του βαθμολογικού πίνακα.

Από εκεί και πέρα, πηγαίνει στην OPAP Arena για το Αθηναϊκό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ λίγες μέρες μετά κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο για το ντέρμπι «αιωνίων».

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η συγκεκριμένη τριάδα αγώνων θα αποτελέσει καθοριστική για τη συνέχεια των «Πρασίνων» στη φετινή Super League.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr